Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΑ... ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ...

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το σχόλιο του Φαήλου Κρανιδιώτη στο Facebook, που αποκαλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «σ...


Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το σχόλιο του Φαήλου Κρανιδιώτη στο Facebook, που αποκαλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «σκυλολόϊ» και αυτοχαρακτηρίζεται ως εθνικιστής.

«Οι συνεχείς προκλητικές δηλώσεις του κ. Φ. Κρανιδιώτη, σύμβουλου του κ. Σαμαρά και μέλους της ΚΠΕ της ΝΔ, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό και αναδεικνύουν τις πολιτικές συγγένειες του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τη Χ. Α.», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Όταν οι στενοί άνθρωποι του κ. Σαμαρά μιλούν για «σφαίρες» που τις κρατούν για τους «αληθινούς αντιπάλους» διευκρινίζοντας πως αυτοί δεν είναι οι χρυσαυγίτες της «διπλανής πόρτας» αλλά η αριστερά, είναι κατανοητό γιατί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του χάιδευαν το νεοναζιστικό μόρφωμα όλο το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας τα στραβά μάτια μπροστά στην εγκληματική δράση της Χ.Α.

Ο κ. Σαμαράς οφείλει να πάρει θέση για τα μισαλλόδοξα κηρύγματα του εκλεκτού του συνεργάτη και να εγκαταλείψει τα αναμασήματα περί της θεωρίας των δυο ακρών. Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.