Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ...;;; ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΖΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΠΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ...!!!

Σε κάποιους πολιτισμούς δεν είναι περίεργο όταν οι μητέρες φροντίζουν και ζουν μαζί με τους γιους τους, ενώ αυτοί είναι 40 χρονών. Όμως είνα...

Σε κάποιους πολιτισμούς δεν είναι περίεργο όταν οι μητέρες φροντίζουν και ζουν μαζί με τους γιους τους, ενώ αυτοί είναι 40 χρονών. Όμως είναι ανατριχιαστικό, όταν γίνεται αυτό και το παιδί είναι... νεκρό για είκοσι χρόνια!

Όταν ο Τζόνι Μπακαράντζε πέθανε σε ηλικία 22 ετών, η οικογένειά του στο χωριό Μπάσι, στο Σαμέγκρελο της Γεωργίας, αποφάσισε να μη θάψει το πτώμα, αλλά να το κάνει μούμια, κρατώντας το στο σπίτι για 18 χρόνια!

Όπως δήλωσε η μητέρα στο γεωργιανό Πρακτορείο η απόφαση ελήφθη για να να «δει ο γιος πόσο καλό πατέρα έχει».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κρατούσαν τη μούμια στο σπίτι τους 18 χρόνια, μέσα σε φέρετρο. Στα πρώτα χρόνια, η μητέρα χρησιμοποιούσε παραδοσιακές τεχνικές ταρίχευσης, ωστόσο με την πάροδο των ετών, εφάρμοσε δικές της -πρωτοποριακές- μεθόδους.

«Ένα βράδυ είδα ένα όνειρο όπου μια φωνή μου είπε να χρησιμοποιήσω στον Joni αλκοόλ. Έτσι έκανα», εξηγεί η μητέρα. Πλέον «ντύνει» το άψυχο σώμα με σεντόνια νοτισμένα στο αλκοόλ, ενώ στα γενέθλια του παιδιού της, του «χαρίζει» και νέα ρούχα... protothema.gr

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.