Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΩΝΟΒΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ...

— Στα πλαίσια της ληστρικής πολιτικής του, ο αχόρταγος άρπαγας και αλαζών οικουμενιστής ειδωλολάτρης Βαρθολομαίος, χρησιμοποιεί τη λέξη «...


— Στα πλαίσια της ληστρικής πολιτικής του, ο αχόρταγος άρπαγας και αλαζών οικουμενιστής ειδωλολάτρης Βαρθολομαίος, χρησιμοποιεί τη λέξη «καταληψίες» για να συκοφαντήσει τους ΓΝΗΣΙΟΥΣ Εσφιγμενίτες μοναχούς του Αγίου Όρους.

— Ε, ΟΧΙ ρε ρασοφόρε πολιτικέ αληταρά!!! Οι μοναχοί της γνήσιας ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, είναι αυτοί που προσωποποιούν μια ασκητική συνέχεια εκατοντάδων χρόνων, η δε πλειοψηφία των γνήσιων μοναχών της που συκοφαντείς για να οικειοποιηθείς το μοναστήρι τους, το υπηρετούν πιστά, για 60, 70 και 80 χρόνια!!! Υπάρχουν εκεί, πριν καν εσύ υπάρξεις ως βδέλημα και υπάρχουν, όταν εσύ υπηρετούσες σαν αξιωματικός του τούρκικου στρατού!!!

— Καταληψίας είσαι εσύ ρε ειδωλολάτρη πανθρησκευτιστή και τα 6-7 ανδρείκελα των Κατσουλιέρηδων, που βάφτισες τα τελευταία χρόνια ως Εσφιγμενίτες, γράφοντας στα παλιά σου υποδήματα ολόκληρο το κανονικό εκκλησιαστικό δίκαιο, ΑΝΑΞΙΕ ρασοφόρε.

— Οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ, είναι οι εικονιζόμενοι, από τους οποίους, με τη συνδρομή του σάπιου ναζιστικού-σιωνιστικού καθεστώτος των Αθηνών, στερείς με αστυνομική πολιορκία, τα στοιχειώδη αναγκαία ΦΑΡΜΑΚΑ, και τα στοιχειώδη είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης. Αυτές είναι οι καταδικαστέες συμπεριφορές του Βαρθολομαίου, που τον κατατάσσουν στη κατηγορία των αδίστακτων πολιτικών καθαρμάτων. Αυτός είναι ο κάλπικος ιεράρχης που έχει αποκοπεί από την Ορθοδοξία και υπηρετεί τον παπισμό. Αυτός είναι ο Βαρθολομαίος, που θέλει να υποτάξει την Γνήσια Ιερά Μονή Εσφιγμένου στις τράπεζες και να μετατρέψει το Άγιο Όρος σε τουριστική επιχείρηση!!!!

— Δικαστές και αστυνομικοί, θα είναι κατάπτυστοι σε όλη τους τη ζωή, αν αφεθούν και μετατραπούν σε άβουλα όργανα, ενός άθεου αδίστακτου ρασοφόρου τρομοκράτη. Δικαστές και αστυνομικοί, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι οι παραπάνω εικονιζόμενες άγιες μορφές της Ορθοδοξίας, είναι σε φυσική και οικονομική αδυναμία να υπερασπιστούν σε δικαστήρια τα στοιχειώδη θρησκευτικά τους και ανθρώπινα δικαιώματα, που επιχειρεί σκανδαλωδώς να τους καταπατήσει και να τους στερήσει ένας ρασοφόρος με έκδηλες απάνθρωπες συμπεριφορές, που χρήζουν ψυχιατρικής μελέτης. Η επιδιωκόμενη φυσική εξόντωση των αιωνόβιων μοναχών της Γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, ιστορικά θα κατατάξουν τον ρασοφόρο Βαρθολομαίο στο πλευρό του Νέρωνα.

— Οι γνήσιοι Εσφιγμενίτες μοναχοί, με τη βοήθεια του Θεού και όλων μας, θα αντέξουν και αυτή τη δοκιμασία. ethniki-afipnisi.

2 σχόλια

  1. Η θητεία του Αρχοντώνη ως έφεδρου ανθυπολοχαγού του τουρκικού στρατού, τώρα δικαιώνεται. Για ρωτήστε την Μαριέτα Γιαννάκου μήπως ξέρει με πόσα εκατομμύρια δολάρια βγάζει το σκασμό ο γενίτσαρος;; η παλιά ταρίφα στην διαμάχη του με τον μακαριστό Χριστόδουλο ήταν 4 εκατ.$. Σήμερα πόσα θέλει;;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλυκάνετε λίγο τα λόγια σας. Είναι ανάγκη.
    Το Πατριαρχείο είναι θεσμός. Πείτε μια καλή κουβέντα και γι' αυτό.
    Ένοχοι είναι αυτοί που εξωθούν το Πατριαρχείο σε αυτή την κατεύθυνση. Ίσως φταίει η λανθασμένη πολιτική του Υπουργείου Εξωτερικών. Δεν έπρεπε να αφήσει να εξελιχτούν έτσι τα πράγματα.
    -Μα δεν μπορούν να καταλάβουν οι αρμόδιοι σε αυτό το υπουργείο ή σε εκείνο της Δικαιοσύνης, ότι η υπόθεση αφορά απλή ζηλοφθονία κάποιων μοναχών;
    -Τί πρέπει να κάνουν τώρα;
    -Να τους αφήσουν μόνους τους. Οι αγιορείτες γνωρίζουν και θα βρούν οι ίδιοι τον σωστό δρόμο και θα επανορθώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.