Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑΤΟΣ – ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ… ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ!

Σε συνέδριο διαλύσεως εξελίσσεται το συνέδριο του ροζ συνονθυλεύματος του ΣΥΡΙΖΑ. Αιτία, η άρνηση κάποιων συνιστωσών να αυτοδιαλυθούν, γ...


Σε συνέδριο διαλύσεως εξελίσσεται το συνέδριο του ροζ συνονθυλεύματος του ΣΥΡΙΖΑ. Αιτία, η άρνηση κάποιων συνιστωσών να αυτοδιαλυθούν, για να προκύψει ένα ενιαίο… συνονθύλευμα.

Ο πρώτος που δεν πειθαρχεί είναι ο Μανώλης Γλέζος, που έχει τη συνιστώσα των «Ενεργών Πολιτών». Είπε, λοιπόν, την ομιλία του:

«Δικαίωμά σας να κάνετε ότι κάνετε. Είμαστε εμείς εδώ, που δεν θέλουμε να αυτοδιαλυθούμε. Τι θα κάνετε; Διαφωνείτε μαζί μας; Εσείς διαφωνείτε μαζί μας , όχι εμείς με εσάς…».

Επίσης, ο Γλέζος αμφισβήτησε ευθέως τον Τσίπρα και ζήτησε εκλογή συλλογικής ηγεσίας και «όχι μονοπρόσωπης», κατά τα πρότυπα του ΚΚΕ εσωτερικού.

Ακολούθησε ο πρώην κουκουές Ι. Θεωνάς (συνιστώσα ΚΕΔΑ), που εκτός της διαφωνίας του με την διάλυση των συνιστωσών άφησε αιχμές κατά της αντιπολιτευτικής τακτικής του «ώριμου φρούτου» που ακολουθεί ο Τσίπρα, λέγοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει με «καληνύχτα σας και καλημέρα σας».

Μετά ήταν η σειρά του ΔΗΚΚΙ να αρνηθεί τη διάλυσή του και να αφήσουν οι εκπρόσωποί του αιχμές για τη στασιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ: «Το ΔΗ.Κ.ΚΙ. διαψεύδει κατηγορηματικά την «είδηση» περί δήθεν αυτοδιάλυσής του στις 10-07-13, η οποία αναρτήθηκε από άγνωστο χρήστη στον ιστότοπο ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ… Ένα χρόνο μετά απ’ τις εκλογές και τρία χρόνια μετά την έναρξη της εφαρμογής των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων, η χώρα σύρεται κυριολεκτικά σε μια ιστορικών διαστάσεων κοινωνική και εθνική καταστροφή, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμη δημιουργηθεί ένα «αντίπαλο δέος» Αντίστασης και Ανατροπής».

Τέλος, ανέβηκε στο βήμα και κάποιος Νταβανέλος (συνιστώσα ΔΕΑ), ο οποίος αφού δήλωσε πως «εμείς εικονική αυτοδιάλυση, αυτοδιάλυση τάχαμου, δεν πρόκειται να κάνουμε», έκανε κριτική σε κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με όλες τις άλλες πολιτικές δυνάμεις πλην της Χρυσής Αυγής», εννοώντας βέβαια τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται μετά τις επόμενες εκλογές…

(ΥΓ): Λέτε να βαρέσουν διάλυση; Το ευχόμαστε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.