Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΦΤΟΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ...

Με αστραπιαίες κινήσεις έδρασαν οι δυο τσιγγάνοι που έφτασαν με μια μηχανή -η οποία αποδείχθηκε κλεμμένη- στο κατάστημα μιας γυναίκας στ...


Με αστραπιαίες κινήσεις έδρασαν οι δυο τσιγγάνοι που έφτασαν με μια μηχανή -η οποία αποδείχθηκε κλεμμένη- στο κατάστημα μιας γυναίκας στα Ίσθμια Κορινθίας. Μπήκαν σαν… σίφουνες, άρπαξαν μπροστά στα μάτια της το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και εξαφανίστηκαν το ίδιο γρήγορα!

Από την περιγραφή που έδωσε η εμβρόντητη καταστηματάρχης, οι άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου εντόπισαν την επόμενη ημέρα στα Εξαμίλια τον 39χρονο οδηγό της μηχανής και τον συνέλαβαν. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι είχε κλέψει τη μοτοσικλέτα την περασμένη Δευτέρα από την ίδια περιοχή και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η έρευνα αποκάλυψε την ταυτότητα του 23χρονου συνεργού του που δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται, ενώ δεν βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντος τα χρήματα που περιείχε το ταμείο. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβωθεί αν οι δυο τσιγγάνοι έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.