Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΙ ΕΧΕΤE ΕΝΑ G3. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΥΠΕΣ". ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ ΠΡΙΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ...

Οι πέντε δραπέτες κινούνταν πεζοί προς το Δίστομο με σκοπό προφανώς να κλέψουν αυτοκίνητο. Η ώρα ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα. Στην περ...


Οι πέντε δραπέτες κινούνταν πεζοί προς το Δίστομο με σκοπό προφανώς να κλέψουν αυτοκίνητο.

Η ώρα ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα. Στην περιοχή υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί που έψαχναν τους δραπέτες. Οι κακοποιοί έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικό που βρισκόταν έξω από το χωριό στην διασταύρωση προς την Δεσφίνα.

Γνωρίζοντας λοιπόν πως ο κλοιός θα σφίξει γύρω τους, οι δραπέτες περπάτησαν 100 περίπου μέτρα και κρύφτηκαν σε ένα αλσύλλιο κοντά στο νεκροταφείο. Εκεί έστησαν ενέδρα και περίμεναν τους διώκτες τους.

Στην θέα των 5 ανδρών που κινούνταν με τα πόδια και είχαν στην πλάτη τους σακίδια, στην αστυνομία σήμανε συναγερμός.

Τρεις αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς κινήθηκαν προς το χωριό, και ταυτόχρονα κάλεσαν σε βοήθεια 2 συναδέλφους τους που έκαναν περιπολία μέσα στο Δίστομο.

Οι πέντε αστυνομικοί συναντήθηκαν κοντά στο σημείο που είχαν στήσει ενέδρα οι δραπέτες, έλεγξαν την περιοχή, δεν τους εντόπισαν και στην συνέχεια χωρίστηκαν ξανά.

Το περιπολικό επέστρεψε στο Δίστομο και οι τρεις της Ασφάλειας έμειναν στο αλσύλλιο. Εκείνη την ώρα δέχθηκαν την επίθεση των κακοποιών που κρατούσαν τα καλάσνικοφ.

Οι αστυνομικοί είχαν μαζί τους ένα G3 και τον προσωπικό τους οπλισμό. Τράβηξαν τα όπλα τους και απείλησαν τους δραπέτες παρά το γεγονός πως ήδη οι ίδιοι απειλούνταν από τα καλάσνικοφ .

Ο ένας από αυτούς τους είπε:

¨Έχουμε πέντε καλάσνικοφ και έχετε ένα G3. Κατεβάστε τα όπλα".

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως η μάχη θα ήταν άνιση και πέταξαν τον οπλισμό τους. Τότε οι δραπέτες τους πήραν τα όπλα, τα αλεξίσφαιρα γιλέκα, και ετοιμάστηκαν να μπουν στο συμβατικό αυτοκίνητό τους, ένα μπλε Ford Focus για να φύγουν.

Την ώρα εκείνη διαπίστωσαν πως το περιπολικό επίσης συμβατικό με τους δύο αστυνομικούς που νωρίτερα είχε απομακρυνθεί από το σημείο, επέστρεφε. Άνοιξαν πυρ εναντίον του και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν . Μία από τις σφαίρες χτύπησε τον άτυχο 37χρονο αστυνομικό, οδηγό του αυτοκινήτου, στο μηρό, στην κεντρική αρτηρία. Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή.

Ο 37χρονος αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και η γυναίκα του είναι έγκυος στο τρίτο.

Για τους αστυνομικούς πλέον αποτελεί ζήτημα τιμής ο εντοπισμός και η σύλληψη των 5 κακοποιών και χτενίζουν όλη την περιοχή.

Έχουν στήσει μπλόκα παντού σε Βοιωτία, Φωκίδα και Φθιώτιδα αναζητώντας τους δραπέτες, που μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν εντοπιστεί.

-------------------------------------------------------------------

Στο κυνήγι των 5 διαβόητων κακοποιών βρίσκονται οι αστυνομικοί μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του συναδέλφου τους τα ξημερώματα.

Αστυνομικοί της ΕΚΑΜ από την Αθήνα, της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ, της ασφάλειας, των κατά τόπους τμημάτων χτενίζουν την Στερεά. Επίσης την έρευνα συνδράμει και από αέρος το ελικόπτερο.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τρία αυτοκίνητα με τα οποία μπορεί να κινούνται οι δράστες. Το συμβατικό της αστυνομίας το μπλε Ford Focus με αριθμό κυκλοφορίας ΒΙΝ 3549, ένα λευκό αγροτικό μάρκας Skoda που έχει κλαπεί από τους Δελφούς και ένα Lada Samara που έχει κλαπεί από τον Σκαμνό.

Μάλιστα το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες ένα Lada Samara βυσσινή, όμοιο με αυτό του Σκαμνού πέρασε από την διασταύρωση του παλιού Λεβέντη στον δρόμο Λαμίας – Λιβαδειάς και κινήθηκε προς την Αταλάντη. Μάλιστα στην διασταύρωση υπήρχε και μπλόκο αστυνομικών που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Η άλλη πληροφορία είναι πως οι αστυνομικοί εστιάζουν τις έρευνές τους στην περιοχή της Αντίκυρας προς την οποία κινήθηκαν οι δραπέτες ή κάποιοι από αυτούς αν πράγματι ισχύει η πληροφορία για τον παλιό Λεβέντη.

Στον δρόμο προς την Αντίκυρα εντοπίστηκαν προσωπικά αντικείμενα των αστυνομικών, πορτοφόλια, κάρτες, κινητά τηλέφωνα. Το τελευταίο σημάδι που άφησαν πίσω τους οι δραπέτες ήταν πίσω από το εργοστάσιο του Αλουμινίου της Ελλάδας και από το σημείο εκείνο μέσω χωματόδρομου μπορούν να κινηθούν προς το Κυριάκι.

lamiastar.gr

69 σχόλια

  1. Θλίψη, θλίψη και πάλι θλίψη. Θλίψη για το παλληκάρι, ο Θεός να το αναπαύσει και την οικογένειά του να βοηθήσει. Θλίψη για την κατάντια της χώρας μας. Κατά τα άλλα, ο «αντιρατσιστικός» νόμος μας έλειπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δενε γαμισι και οι αλβανοι και οι πολιτικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά οι αστυνομικοί είναι κότες... Όταν τους γίνονται μειώσεις μισθών, διαμαρτύρονται και λένε πως δεν είναι απλοί υπάλληλοι αλλά είναι κάτι ανώτερο. Όταν έρχεται η ώρα να το αποδείξουν, παραδίνουν τα όπλα. Με την ίδια λογική και το 40 επειδή είχαμε λιγότερα όπλα έπρεπε να παραδοθούμε. Εμετός! Αυτοί φταίνε που πέθανε ο συνάδελφος τους σαν το σκυλί στ' αμπέλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ λυπάμαι που το λές...
    Μπορείς να πεις για οργάνωση, για οπλισμό για χίλια δύο, αλλά επικεντρώνεσαι στο γιατί δεν πέθαναν σαν ήρωες. Δημοσιογράφος είσαι και θέλεις θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι μαλακιες λες ρε; ειναι οπλισμος αυτος για αντιμετωπισεις 5 kalasnikov? με ενα g3 τι περιμενες να κανουνε; τους καουμποιδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για 700 ευρώ και το βρακί θα έβγαζαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για 700 ευρώ και το βρακί θα έβγαζαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι ζητημα τιμης μονο οταν σκοτωνουν εναν απο αυτους...
    ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ...;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Re zwo kai na tous rixnane me to G3 ti 8 katafernane... Tsaba aima tha xynotane kala ekanan oi astynomikoi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. <> εγω λυπαμαι που χαθηκε μια ζωη για να κοιμασαι εσυ ηρεμος τωρα κοπανε..οταν δεν εχεις αισθηση της πραγματικοτητας να μην μιλας με κουραφεξαλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΥ ΙΛΙΘΙΟΑΤΗΤΑ ΔΙΑΚρΙΝΩ!!! ΣΕ ΕΝΕΔΡΑ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΑΔΕΥΑΝ,ΜΕ 5 ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΘΑ ΤΡΑΒΑΓΙΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ G3 ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟ ΗΡΩΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 40, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ 40, ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ....
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ!!!
    ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΤΑΞΗ ΤΩΡΑ!!!
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. απου ναι απο οξω απ το χωρο πολλα τραγουδια ξερει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οποιος νομιζει οτι θα τα καταφερει καλυτερα ας ερθει να τον σημαδευω εγω με οποιοδηποτε οπλο και να κανεις κινηση να τραβηξει το δικο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. epikirikstetous gia lefta ke sas tous ferno sto piato..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. paides opoios ta katafernei kalutera as paei. ola ta mme lene to stigma tous. kali tuxi. na selosw to alogo; feugeis;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. E ρε και είχαν ένα 50άρι αντι G3 θα σου έλεγα εγώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δεν παρχει αυτη η χωρα.μισθοι σκατα εξοπλισμος σκατα και απο νομοι ακομα περισοτερο σκατα.αν υπηρχε οπλισμος λεμε τωρα και καθαριζαν οτι αλβανο υπηρχε εκει σημερα οι αστυνομικοι θα ηταν στα δημοκρατικα δικαστηρια με καθε σκατοκαναλο και καθε δημοκρατη αριστερο να φωναζει οτι ειναι φασιστες.ναι φασιστες ειναι μεχρι να μπει ο αλβανος στο σπιτι μας.τοτε ολα αλλαζουν.τοτε ψαχνουμε τον αστυνομικο να τους πιασει και παμε εξω απο τα δικαστηρια και φωναζουμε εκτελεση.αρε δεν πειραζει το λεω και το φωναζω αν δεν βαζεις μυαλο με λογια θα βαλεις με πραξεις.καποτε θα χτυπησει και την δικη σου πορτα το κακο.τοτε τα λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πως φαινονται μερικοι, ποσο γιωταδες κ ασχετοι ειναι.Ξερεις τι εστι καλασνικοφ ρε ορνιο??Εχεις δει ποτε, τι φυσιγγιο παιρνει?Και αν ανοιγαν πυρ, κ δεν παραδιναν τα οπλα τους, θα λεγες "ΟΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ!!ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΥΔΕΣ!!!"Ρε αη παγαινε!Ο κλασσικος, ο μαλακας, ο ελληναρας που λεει κ ο Γεωργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. re pate kala eiste sobaroi ti malakies lete gamw th trela poy koybalate DEN EPREPE NA afhsoyn ta opla oti kai na eixan na antimetopisoun lathos tous poly megalo dhladh h katalyksh einai kalhterh? ayto shmainei gia mena kai gia kathe ELLHNA asthnimiko megalo lathos eprepe na krathsoun oso mporoun kai kalesoun enisxiseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kai kati allo ksypniste den paizoume call of duty..... gia kapoioys pou lene oti kala ekanan kai paredosan ta opla tote kalhtera gia mena an erthw apo ti plerya sas pou pisteyete ayto to pragma tote kalhtera na aytoknonoysan giati egw albano pousti ksekoliarh den empisteyomai egw proswpika kai katsabidi na eixa den tha to afhna kai mhlaw giati moy exei symbei peristatiko me enan koloalbano pou eyxomai na exei pethanei na mou bgalei peristrofo prin kapoia xronia den lew alla apla ejefrasa th gnwmh lathos tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. oi astynomikoi den exoun g3. ypopolybola mp5 exoun. ekei na mhn kanoun tous mages ??? (me ti ekpaideush ???) stous pappoudes kai stous anaphrous sto syntagma wmos ?? kai se kanena pitsirika me papi ??? h varvatila pianei kokkina ...a kai twra tha emfanistoun kai tipota tagaria na lene na sevastoun oi ellhnes astynomikoi ta "anthropina dikaiomata"ton drapeton.. kai me katevasmena ta opla tha tous theriza an eixa thn eukairia.to kalasnicov pernei diametrima 7.62 opos kai to g3.gia merikous pou to paizoun gnostes....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αν υπηρχε νομος που θα καλυπτε τους αστυνομικους θα εβλεπες εξυπνε αν ηταν κοτεσ κ αν αιφνιδιαζονταν θα τους εθαβαν πολυ νωριτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. συλλυπητήρια στην οικογένεια και ασ ελπισουμε να πιαστούν για να μην θρηνησουμε άλλα θύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο λαος απαιτει να μη συλληφθουν ζωντανοι!αρκετα πια με αυτους τους νομους που τον μονο που προστατευουν ειναι τον εγκληματια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για όλους τους σχολιαστές που λένε πως καλά έκαναν και άφησαν τα όπλα, είμαι ο πρώτος σχολιαστής, και έχω πιάσει από G3, MG3, .50 browning οπλοβομβίδες και έχω κάνει και βολές με M48A5MOLF.

    Δε ξέρω ακριβώς τις συνθήκες της ενέδρας, δεν ήμουν εκεί. Αλλά αν οι αστυνομικοί επέτρεψαν να πιαστούν στον ύπνο, φταίνε. Αν δεν πιάστηκαν στον ύπνο αλλά απλά φοβήθηκαν τα Καλάσνικοφ, φταίνε. Και σε κάθε περίπτωση, όχι μόνο απώλεια ζωής δεν αποτρέψανε, αλλά τους δώσανε και επιπλέον όπλα, ανάμεσά τους G3, και αλεξίσφαιρα... Να τα έχουν για μελλοντικές συγκρούσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΣΤΟΣ .ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΑΝΕ ΟΠΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΡΙΞΤΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΠΟ .ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΑΒΕ ΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ .ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ.ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Σ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ .ΦΑΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ Κ ΠΑΜΩ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Επειδη βαρεθηκα να διαβαζω μαλακειες και λιγοι λενε κατι καλο..για αρχη οσοι προσβαλαν την μνημη του νεκρου σκατα στον ταφο τους οταν πεθανουν ευχομαι και ξερουν αυτοι ποιοι ειναι..στο παραπερα η ζωη εξω στο δρομο δεν ειναι ενα παιχνιδι παιζεις σκοτωθηκες πατας restart σκληροι γαμιαδες της αγριας δυσης..αν μπορειτε βγειτε στο δρομο..ας μπουμε τωρα στο θεμα 5 καλασνικοφ σε ενεδρα και 3 αστυνομικοι που επεσαν σε ενεδρα με 9mm πιστολια στη καλυτερη και ενα G-3 και ξανα τονιζω επεσαν σε ενεδρα που σημαινει δεν εχεις καμια ελπιδα..οπως και το αντιστροφο αν οι 3 εκαναν ενεδρα στους 5 το ιδιο θα εκαναν γιατι μολις κουνιοταν ρουθουνι μπαμ κατω..βαλτε το σκατομυαλο σας να δουλεψει εσεις που προσβαλετε εναν ηρωα..και κατι ακομα οταν βγειτε αλωβητοι απεναντι απο ενα καλασνικοφ που ξερναει φλογες και μολυβια που σφυριζουν σαν να βγαζει καπνο ο διαολος αλλαξτε και κανα βρακι μετα γιατι σιγουρα εσεις θα εχετε χεστει..ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. παιδια ειμαι στρατιωτικος ενα G3 εναντιον 5 καλασνικοφ δεν κανει τιποτα οι ρωσοι εχουν βγαλει οπλο που απλα δεν παθαινει εμπλοκη και σκωτωνει ναι και το G3 ειναι δυνατο οπλο αλλα μεχρι εκει.μακρυ 1.02 βαρυ 4.25 συν 750 γραμμαρια ο γεμιστιρας παμε στα 5 κιλα και καθολου βολικο ειδικα το α4 που το κοντακι ειναι απο σιδερο και δεν βολευει.κριμα στον συναδελφο ελαφρυ το χωμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΩ??? ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΟΤΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΕΝΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΑΚ 47. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. re paidia th lete twra.......... oi astunomikoi otan einai gia na fulajoun kapoio dhmosio prwsopw h dhmosio akinhto einai san arkouda oplismenh eno sthn kanonikh tous upeiresia einai jefragko ampeli ........ th na leme twra.................pou einai to kratos se tetoies katastashs ???????? alla an eixazn skwtosei kapoio (megalo ) prwsopo tha sou elega egw th tha eixe ginei ,mexri kai strato tha dromwlogousane ta mounopana....alla vlepeis oti auth den pathenoune tipota les kai einai apo sidero !!!! kruma ston anthrwpo ma poio polu sthn oikogeneia tou .........giati einai megalos gorgothas gia auton pou menei pisw !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. re paidia th lete twra.......... oi astunomikoi otan einai gia na fulajoun kapoio dhmosio prwsopw h dhmosio akinhto einai san arkouda oplismenh eno sthn kanonikh tous upeiresia einai jefragko ampeli ........ th na leme twra.................pou einai to kratos se tetoies katastashs ???????? alla an eixazn skwtosei kapoio (megalo ) prwsopo tha sou elega egw th tha eixe ginei ,mexri kai strato tha dromwlogousane ta mounopana....alla vlepeis oti auth den pathenoune tipota les kai einai apo sidero !!!! kruma ston anthrwpo ma poio polu sthn oikogeneia tou .........giati einai megalos gorgothas gia auton pou menei pisw !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είναι πλέον γνωστό, ακόμα και στον απλό κόσμο, ότι και η κουτσή Μαρία μπορεί να έχει καλάσνικοφ. Όταν λοιπόν αναζητούνται κακοποιοί που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι πολύ λυπηρό και κρίμα να στέλνονται απλοί αστυνομικοί να τους εντοπίσουν. Προφανώς και δεν θα είχαν καμία ελπίδα αλλά δεν θα έπρεπε καν να είναι εκεί.
    Τώρα είναι πολύ αργά για ελικόπτερα, εκαμ, τιμές κτλ αφού μια ζωή δυστυχώς χάθηκε. Πολύ κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. den einai kotes epeidi paredwsan ton oplismo opws proeipwthike pio panw...aplws eixan epignwsi tis pragmatikotitas...to paralogo tha itan na min tn paradwsoun k na nomizoun oti tha mporousan na antapekselthoun...otan grafoun kapoioi tetoies asunartisies apokalwntas kotes kapoious allous as skeftoun prwta ti lene...eleos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γαμω τους συγκεγκριμμενους νομους και εκεινους που τους θεσπισαν.Συλλαβετε τους και δωστε να τους δικαση ο λαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το ιδιο φυσιγγιο δεν παιρνει και το καλασνικοφ και το g3?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. μια απορια εχω γιατι μονο ενα g3? κοινιγαμαι δολοφονοθσ με πολεμικα οπλα και δεν εχει ο καθε αστυνομικοσ ενα πολεμικο οπλο g3 η fn?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ότι και να είναι οπλισμό δεν παραδίδεις... τωρα αυτοί ξέρουν ότι όποτε απειλούν απλώς θα πολαπλασιάζουν τον οπλισμό τους. Κρίμα το παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΞΩ ΤΑ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΣΚΥΛΑ 'ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ' ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΣΚΥΛΑΣ ΓΕΝΝΕΣ ΚΙ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΟΙΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ.
    ΕΙΔΕΜΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ...!

    'ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΤΡΟΜΟΣ;;; ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ Ο ΝΟΜΟΣ_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 5 καλασνικοφ vs 1 g3 και 2 περιστροφα ειναι ανοιη μαχη.το 40 ειχαμε λιγοτερα αλλα ιδια κρουσης.και το 40 δεν ηταν σωμα με σωμα.ηταν ανταρτοπολεμος.επισης το 40 ειχαμε βοηθεια και απο αλλες χωρες .κυριως την μ.βρετανια.οποτε οποιος και αν εισαι μαθε ιστορια και μετα σιγκρινε.και τοτε ηταν πολεμος.με τα 700 ευρο που παιρνουν πλεον,ειναι αδυνατον να σκεφτουν να αφησουν ορφανα τα παιδια τους(που οπως εγινε στον ατυχο αστυνομικο).στο κατω κατω η μιση ελλαδα τους βριζει,τους αποθαρινει,πως ζητας να ρισκαρουν την ζωη τους για σενα και για μενα.αυτα μου θυμιζουν κομμουνιστικες αντιλιψεις που τα θελουν ολα δικα τους.βοηθηστε τους αστυνομικου ωστε να κανουν και αυτοι την δουλεια τους.ελεος.πρωτα τους βριζεται και μετα ζηταται βοηθεια.αποφασιστε τι θελετε, "να εξαφανιστουν"? η να μας βοηθησουν.οταν το αποφασισετε πες το τους να το ξερουν ωστε να θυσιασουν την ζωη τους για να σωσουν τα τομαρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η ηλιθιότητα των διοικούντων σε όλο το μεγαλείο...τους έστειλαν να κυνηγήσουν αγριόχοιρους με υπηρεσιακά (σφεντόνες) και χωρίς φρουρό ασφαλείας; πάτε καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. (((


    Ανώνυμος γράφει:

    17/6/13 1:31 μ.μ. Απάντηση



    τι μαλακιες λες ρε; ειναι οπλισμος αυτος για αντιμετωπισεις 5 kalasnikov? με ενα g3 τι περιμενες να κανουνε; τους καουμποιδες;
    -----------------------------------------------------

    DLD RE KOMMANDA 5 SFAIRES APO TO G3 DEN FTANANE NA KSAPOSTHLHS 5 KOLOALVANOUS FONIADES????

    APO TO KALASHNIKOV MPORHS NA KALYFTHS... APO TO G3, POLY POLY DYSKOLO... TELIKA TO G3 POU TO FYLAGE O ASTYNOMIKOS ???

    ERASITEXNES TOU KERATA... AFTO DEN DIKAIOLOGHTE ME TIPOTE.....!!

    TA 8ERMA MOU SYLHPHTHRIA STHN OIKOGENEIA TOU 8ANONTOS..

    LAKIS GALIOURIS.
    PROHN ASTYNOMIKOS.
    OLLANDIKH ASTYNOMIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΑΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ?? Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.. ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ! ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ntroph se olous...alla esy o prwtos o poustaros..s euxomai na s skisoun korh kai gynaika malea....tha gonotan sourwthri ta palhkaria ..kala kanane......eseis mounopana poi fwnazate gia ta polla pou pairname..parte twra ta apotelemsata...proswpika ege kai alloi filoi m..xesmenous sas exoume ..na sas skisoun ta spitia sas oi allodapoi.....elafry to xwma......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Έχω και εγώ μια απορία γιατί ο στράτος , αστυνομία δεν εξοπλίζεται με καλασνικοφ ή έστω με καλύτερα όπλα μήπως είναι σκόπιμο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:

    ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 5 ΑΣΤΗΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΟΣ ¨ΤΑΛΙΜΠΑΝ¨ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΣΟΥΡΟΤΗΡΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ¨ΗΡΩΕΣ¨;

    <<5 ΦΑΣΙΣΤΩΜΟΥΤΡΑ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΚΩΤΟΣΑΝΕ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΣ>>

    ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΑΣΤΗΝΟΜΙΚΟΥ!

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΎ ΤΟ ΧΩΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. LAKI GALIOURI ESY POY EISAI KOMANTO DILADI AN SE SHMADEUAN 5 KALASNIKOF K ENA G3 THA PROLAVAINES NA VGALEIS TO DIKO SOU G3 KAI NA TOYS KATHARISEIS?? POLLES TAINIES VLEPEIS MALLON K SAN PRWHN ASTYNOMIKOS THA EPREPE NA SKEFTESAI PIO LOGIKA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Lipame polli :(
    Kai mis ichame me tous Arvanits tosa pola, kai distichos chasame to Kosovo meta to vomvardismo ton NATO.
    Kai tora pali, teloun ena parapano komati tis patridas mou.
    Olo to polemo, kai meta, kai simera, monon apo tous Ellines echume ipostirixsi.
    Tous adelfous mas christianou orthodoxous.
    Eycharisto paidia.... lipame poli pou den mporo esto kai tora na voitiso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.....
    ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η κατασταση ειναι απλή 3 αστυνομικοι με 1G3 εναντιον 5 Αλβανων με 5 Καλάσνικωφ που τους αιφνιδιασαν κοιολας. Σε περιπτωση που αντιστέκονταν το πιθανότερο ειναι ότι θα πεθαιναν όλοι και οι προοδευτικοι συμπολίτες μας θα ελεγαν ότι η αστυνομια ειναι ανεκπαιδευτη και ανίκανη. Αν για κάποιο λόγω επικρατουσαν και σκώτοναν τους Αλβανους, τότε θα ήταν φασίστες μπάτοι που δεν σεβονται τη δημοκρατια και τα δικαιώματα των μεταναστων και φυσικά θα ετειθετο θεμα αφοπλισμου της αστυνομιας γενικά που σκοτωνει ενω 40 δικηγοροι τυπου Κουρτοβιτς θα κυνηγουσαν τους δολοφόνους αστυνομικους στα δικαστηρια οπου δικαστοι και πολιτικοι με δεκαπλασιους μισθους απο τους αστυνομικους που ειναι και καλα λειτουργοι της σιγουράντζας θα κατεστρεφαν τους αστυνομικους και τις οικογένειες τους οικονομικά και ηθικά για να παραδειγματιστουν οι υπολοιποι.
    Ελπίζω οι συναδελφοι του αστυνομικου να πιεσουν την ηγεσια του υπουργειου να μην εγκαταληφθουν η χηρα και τα ορφανά στην τυχη τους και να γινουν τα παιδια αυτα χρησιμοι πολίτες για την κοινωνια γιατι μπορει σαν τον πρωτο σχολιαστη που μονο κριτική ξερει να κανει.
    Κινδυνος τα ορφανα του αστυνομικου να γινουν σαν το γιο του Βουρτση ή σαν τον Κουρακη του συνασπισμου ή σαν τον γιο της Νασιουτζικ δεν υπαρχει ......δεν θα το επιτρεψει η οικονομική τους κατάσταση........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Θα συμφωνήσω με όλους σας!!!!!!!!!!ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΕΚΑΜΙΤΕΣ...ΔΕΝ ΒΟΛΤΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΩΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ.......ΝΑ παρετηθειται..........Σύνταξη ομάδων των 5 ατόμων και ΠΟΛΕΜΟ ενάντια στα ΑΛΒΑΝΑ.........Τότε θα πούμε οτι κάτι κάναμε........ΕΜΠΡΟΣ λοιπόν......απο εδώ δεν κάνουμε τίποτε......θα μας μαμάνε και εμείς θα το λύνουμε απο εδώ.........ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΕΛΩ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. σωπατε θα μας σωσει ο ΔΕΝΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. o ka8e hli8ios leei oti malakia 8elei edw mesa...fysika k ekanan kala k edwsan ta opla..gt panw ap ola einai h zwh sou...an pyrobolouse me to g3 k eixe apenanti 5 kalasnikof 5 atoma dhladh apenanti o 8anatos twn astynomikwn htan sigouros einai koinh logikh allo na sou erxonte sfaires apo ena oplo g3 k allo apo 5 kalasnikof kiolas!! oloi pisw ap thn o8onh tou upologisth einai magkes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΤΑ ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΨΕΚΑΣΜΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 10 ΛΗΣΤΕΙΕΣ Η ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ Η ΒΙΑΣΜΟΥΣ Η ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Η.Η.Η.Η ΟΙ 9 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. τι πιο απλο ολοι οι παρανομοι αλλοδαποι να κηρυχθουν εχθροι της πατριδας και να επεμβαινει ο στρατος ,δεν εχει δουλεια η αστυνομια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ((( Ανώνυμος γράφει:

    ((18/6/13 12:08 π.μ. Απάντηση
    LAKI GALIOURI ESY POY EISAI KOMANTO DILADI AN SE SHMADEUAN 5 KALASNIKOF K ENA G3 THA PROLAVAINES NA VGALEIS TO DIKO SOU G3 KAI NA TOYS KATHARISEIS?? POLLES TAINIES VLEPEIS MALLON K SAN PRWHN ASTYNOMIKOS THA EPREPE NA SKEFTESAI PIO LOGIKA..)))
    ----------------------------------------------------

    PALIKARH. OTAN SE EFNIDIASOUNE, SIGOURA EXHS LIGES PI8ANOTHTES NA THN GLYTOSHS...
    TO 8EMA EINAI NA MHN TOUS AFHSHS NA SE EFNHDIASOUNE..

    AN O DIALOGOS HTANE ETSI OPOS GRAFOUNE... TOTE DEN MHLAME GIA EFNHDIASMO...

    TELOS PANTON, EGO AMA EIXA 3 DEFTEROLEPTA DIA8ESHMA, 8A TOUS GAMOUSA THN MANA POU TOUS PETAKSE KAI TOUS 5 ME TO G3... OTAN EMPLAKHS SE TETOIES ISTORIES VRHSKESE KAI STHN ANALOGH PSYXOLOGHKH 8ESH...

    KAPOTE PREPH NA MA8OUME NA KSEFORTONOMASTE AFTA TA SKOUPIDIA.. MONO KAKO KANOUNE..

    OMOS TA KOLOKOMATA ME TO KOLPO TOU EIDHKOU FROUROU ( POU 8A FYLAGE STATIKOUS STOXOUS ) GEMHSANE THN ELLHNIKH ASTYNOMIA ME XILIADES ANEKPEDEFTO KOSMO....

    TA 8ERMA MOU SYLHPHTHRIA SE OLOUS OSOUS 8A TOUS LYPSH TO PALIKARH....

    PREPH OLOI MAS ENOMENOI NA KSEPASTREPSOUME MIA KAI KALH KA8E KOLOALVANIKH APEILH..!!

    FILIKA.

    LAKIS GALIOURIS..

    ps. EGO TA SXOLIA POU KANO EXO MA8H NA TA YPOGRAFO....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. OI PRISOTEROI EDO MESA DEN EISASTE SE 8ESH NA ALAKSETE 2 KOUVENTES ME POLITISMENO TROPO..

    " OPOIOS DEN SYMFONH MAZI SAS, EINAI ENANNTION SAS ".

    MEGALH MAGIA H ANONYMIA..

    GIA AFTO 8A PARAMHNETE MIA ZOH MYZEROI PSEFTOMANGES TOU K..LOU.

    OI ELLHNES EINAI PALIKARIA, AKOUNE PROTA, EPIXHRHMATOLOGOUNE ( TO LENE DHMOKRATIA ).

    KAI OTAN TO APETHSOUNE OI SYN8HKES, STELNOUNE TOUS EX8ROUS STON AGYRISTO..

    KAI O ALH8INH ELLHNIKOTHTA, FENETE OTAN ZHS MONOS SOU ANAMESA SE KSENOUS STHN XORA TOUS..!!!

    OPOIOS KATALAVE, KATALAVE..!

    FILIKA.

    LAKIS GALIOURIS.

    ps. ENA VASIKO SHMEIO THS EKPEDEVSHS MAS STHN OLLANDIKH ASTYNOMIA, EINAI PROTES VOH8EIES.. H EKPEDEFSH GINETE ME ( H8OPOIOUS / 8YMATA ), KALYPTH SXEDON OTI MPORHS NA SYNANTHSHS STON DROMO. KAI OPOS MOU MA8ANE STON ELLHNIKO STRATO,"SKLHRH EKPEDEFSH = EFKOLH MAXH "...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Είμαι Έλληνας. Αγαπώ την πατρίδα μου. Ένα πράμα ξέρω. Ή ταν ή επί τας. Μόνο έτσι θα εξαφανίσουμε τα κτήνη που σφάζουν καθημερινά τους Έλληνες. Να θυμηθούμε πως είμαστε Έλληνες. Και επαναφορά της ποινής θανάτου για κάθε απόβρασμα που σκοτώνει Έλληνα. Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Krima to palikari.
    Kremasma ekso apo to syntagma kata paradigmatismo gia tous pente alvanous ean syliftoun zontanoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ. ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ.. ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Κριμα για τον 37χρονο και την οικογενεια του αλλα γιατι μονο οταν σκοτωνεται καποιος απο την αστυνομια το παιρνουν ετσι ζεστα και το θεωρουν θεμα τιμης.οταν σκοτωνουν απλους πολιτες τι αλλαζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. kala 3kanan ta paidia na skotofoun gia 700 3uro d3n gamiat3 oso gia ton atyxo astynomiko 3pr3p3 na 3inai poio polli oi mpatsoi poio organom3noi na tous strimoksoun kai na tous piasoun alla 3xoum3 kai 3na kratos mpourd3looooo kai mas gaman oi kolo albanoi mpastardoi na bg3i h xrysh augh na tous st3il3i olous kolorats3s gamo gamo thn ALBANIA MOU KOLORATS3SGAMHM3NOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. STO PSAXNO PAIDIA GAMHST3 TOUS TOUS KOLO ALBANOUS TA MOUNIA FA 3RF3IH ORA TOUS POU FA PA3I TA ARXIDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. OTAN SOY BALOUN TO G3 STO KOLO BROPATSA FA D3IS ARXIDIA KOLORATS3S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. δεν εχω καταλάβει οσους μιλανε εδω μεσα για τα 700ευρό. Δηλαδή με το ζόρι τους πήραν να κάνουν αυτό το επάγγελμα?.. Δεν ξέρουν οτι αυτη η δουλειά εχει σκοτωμούς? Αν επαιρναν 1500 θα σκοτώνονταν με μεγαλύτερο κέφι?
    Και για τους ασχετους ράμπο ,..το καλασνικοφ κουρελιάζει ενα μετριο αλεξίσφαιρο.Δεν παιζει ρόλο μονο το 7,62 ,αλλά και η διατρητικότητα και η ταχυτητα και πολλά. Οσοι ειστε αστυνομικοί θα χετε ακουσει για τον τεραστιο ρωσο με το καλασνικοφ που ειχε φαει ενα σωρό σφαίρες και ηταν όρθιος και εριχνε ακόμα. ΚΑι ενας να ηταν και να τους αιφνιδίαζε ,υπήρχε παντα κινδυνος να τους καθαρίσει. Οι περισσότεροι απλοί αστυνομικοί εχουν ελαχιστη εκπαίδευση σε κινητούς στόχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αρχίζοντας με τα ανθρώπινα εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τον άδικο χαμό του Αστυνομικού με τις τραγικές συνέπειες στην οικογένειά του στην οποία ταπεινώς στέλνω τα θερμά συλληπητήρια μου.
    Την αναφορά σε αριθμούς "Ευρώ" την χαρακτηρίζω άστοχη και απαράδεκτη. Τα λεφτά δεν χωράνε σε αυτό το συμβάν.
    Διάβασα από τους "ειδικούς" τους συσχετισμούς των όπλων καθώς και προτροπές για ηρωϊσμό ή ταπείνωση.
    Ειλικρινά άνευ σημασίας γιατί εδώ δεν βοηθάνε οι συγκρίσεις δεδομένου ότι η Ελληνική Πολιτεία έχει τέτοιου είδους νομοθεσία η οποία δένει τα χέρια του Αστυνομικού και αφήνει ελεύθερο πεδίο δράσης για τον κάθε εγκληματία.
    Στην περίπτωση αυτή οι αλβανοί είχαν εκ προοϊμίου τον πρώτο λόγο γιατί κανένας δεν θα τους πυροβολούσε πριν πυροβολήσουν αυτοί. Το ήξεραν πολύ καλά και γιαυτό επέβαλαν τις απαιτήσεις τους. Άλλωστε το αυτοκίνητο ήθελαν και δεν τους ενδιέφεραν οι Αστυνομικοί.
    Δυστυχώς όταν έχεις υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας Πολίτη δικηγόρους το παιχνίδι της ζυγαριάς θα διαιωνίζεται και πάντοτε θα γέρνει εις βάρος του Αστυνομικού και κατ΄επέκταση του νομοταγούς Πολίτη.
    Καθότι οι δικηγόροι είναι για τους παρανόμους και την διευκόλυνσή τους και όχι για τους νομοταγείς.
    Ήδη η παρούσα Βουλή έχει 75 παρακαλώ από δαύτους, οπότε.
    .....Καληνύκτα μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.