Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΕΜΠΟΡΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ... ΠΕΤΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΗΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΚΟΚΑΪΝΗ!

Όχι μόνο δεν σταμάτησε στα σήματα που του έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας να σταματήσει για έλεγχο, αλλά... άρχισε και μια ξέφρενη πορ...

Όχι μόνο δεν σταμάτησε στα σήματα που του έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας να σταματήσει για έλεγχο, αλλά... άρχισε και μια ξέφρενη πορεία με επικίνδυνες «σφήνες» βάζοντας σε κίνδυνο την ακεραιότητα άλλων οδηγών ο 42χρονος οδηγός αυτοκινήτου στο Μελίσσι Πέλλας! Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, μάλιστα, πετούσε από το παράθυρο τα ναρκωτικά που είχε μαζί του!

Τελικά, ο επικίνδυνος «ραλίστας» -που δεν είχε ούτε… δίπλωμα οδήγησης!- έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητό του βγήκε από το δρόμο πέφτοντας σε ένα παρακείμενο αγρόκτημα όπου ακινητοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί του φόρεσαν χειροπέδες και βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο ένα μικρό χασισόδεντρο ύψους δέκα εκατοστών μέσα σε σακουλάκι με χώμα που σκόπευε να μεταφυτέψει όταν τον έπιασαν, καθώς και άλλα ένδεκα σακουλάκια με χώμα και ένα ναρκωτικό χάπι για το οποίο δεν είχε ιατρική συνταγή.

Το όχημα κατασχέθηκε και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου βρέθηκαν άλλα δυο ναρκωτικά χάπια, μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 36 γραμμαρίων, άλλη μια με κοκαΐνη βάρους 9,1 γραμμαρίων, δυο πτυσσόμενα στιλέτα και 1.290 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών! Ο 42χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών με κατηγορίες για διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και παράβαση του Κ.Ο.Κ..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.