Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ Γ@ΜΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ... ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚ@ΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ...!!!

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ONALERT.GR “Γιατί δεν μίλησε ο Φράγκος όσο ήταν Α/ΓΕΣ ή και ΥΕΘΑ για τις περικοπές και μιλ...


ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ONALERT.GR

“Γιατί δεν μίλησε ο Φράγκος όσο ήταν Α/ΓΕΣ ή και ΥΕΘΑ για τις περικοπές και μιλάει τώρα”, είναι το ερώτημα που προκάλεσε η νέα του εμφάνιση μέσω συνέντευξης .

Όσοι είχαμε ζήσει από κοντά την περίοδο της Αρχηγίας του δεν θα πρέπει να έχουμε ερωτήματα. Δεν υπήρχε ούτε θέληση,ούτε χρόνος για να κάνει κάτι τέτοιο.

Κι αυτό γιατί όσο ήταν Α/ΓΕΣ είχε βάλει στόχο να γίνει Α/ΓΕΕΘΑ. Και όταν έγινε υπηρεσιακός ΥΕΘΑ έβαλε στόχο την επίσημη είσοδό του στην πολιτική σκηνή. Άρα πως να μίλαγε για ένα τόσο “ενοχλητικό” θέμα”.

Παρά τις ικανότητές του και την τεράστια γκάμα ελιγμών που έχει στο ρεπερτόριό του, δεν του βγήκε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Και είναι βέβαιο ότι το παράκανε με τους “ελιγμούς”. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις και κάποιες αποφάσεις για να ξέρουν όσοι συνομιλούν μαζί σου την “ταυτότητά” σου.

Ο Φράγκος προσπαθούσε πάντα να τα έχει καλά με όλους. Αν κάποιο “μέτωπο” άνοιγε φρόντιζε με τις δημόσιες σχέσεις του να το κλείνει. Όταν τον κατηγορούσαν για “ακροδεξιές” απόψεις έλεγε ιστορίες από την μεταπολίτευση ,όταν υπηρετούσε στη Μυτιλήνη και “έτρωγε σε ταβερνιάρη κομμουνιστή”. Τον κατηγορούσαν ότι “έπαιζε” ακόμη και με τον Τσίπρα; Έκανε μια χειραψία και με τον Μιχαλολιάκο στη Βουλή και διατηρούσε τις ισορροπίες με όλους, βγάζοντας προς τα έξω ότι είναι “υπερκομματικός”.

Οι παρουσίασεις των βιβλίων του ...οικουμενικές. Από Σοφία Βούλτεψη έως Λιάνα Κανέλη και βέβαια πάντα Γιώργο Λιάνη, με τον οποίο παλιότερα εμφανιζόταν να έχει τελείως διαφορετικές απόψεις.

Όμως η εποχή των ελιγμών ,της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η εποχή που η πολιτική γίνεται μόνο με την στήριξης “καναλιών και ΜΜΕ” όπως προκύπτει από τις απόψεις που έχει εξφράσει σε άλλη του συνέντευξη ο Φράγκος αν δεν τελείωσε ,τελειώνει.

Δεν αρκει μια καλή ατάκα για γίνεις αρεστός. Το έκανε αρκετά χρόνια ο Γιώργος Καρατζαφέρης αλλά τελείωσε.Χρειάζεται άποψη την οποία θα εκφράζεις όταν πρέπει . Το να μιλάει ένας πρώην Α/ΓΕΣ για τις περικοπές των στρατιωτικών του ,τρία χρόνια μετά από τη αποστράτεια του για παράδειγμα δεν έχει κανένα νοημα. Και τελικά όπως αποδείχτηκε μόνο κακό έκανε στον Φράγκο . Ο οποίος κατατρέχεται σταθερά από το σύνδρομο “γεμίζω την καρδάρα γάλα και μετά την κλωτσάω”. Κάποια στιγμή όμως την καρδάρα δεν μπορείς να την ξαναγεμίσεις. Και σ΄αυτή τη φάση βρίσκεται πια ο πρώην Α/ΓΕΣ.

13 σχόλια

  1. kala leei...giati ton krazeis....etsi akribos ekane...
    san na ton upperektimatai ton fragko paidia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δωστε μου ενα υπουργειο σας παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα να δεις ρε φούστη μου που ξυπνήσανε τα τούβλα και σφυράν' από τις τρύπες!! Ξερόλες και γνώμη επι παντός επιστητού οι άσχετοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραιο το σημοσιευμα αντανακλα στην πραγματικοτητα κανειs αρχηγοs δεν εκανε τιποτασ ολοι κοιτταζαν πωs θα ανεβουν και θα κρατηθουν στην καρεκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλά τα λέει ο δημοσιοκάφρος και επιπλέον: που διόρισε ο Φραγκούλης την κόρη του ως δημοσιογράφο;Μήπως κάποια στιγμή η κόρη του φεύγοντας από τη δημόσια τηλεόραση έφτασε να δουλεύει στο καθεστωτικό vima.fm;Και το κυριότερο: τι δουλειά είχε ο στρατηγός στην ημερίδα του "συνταγματικού-κλεπτοκρατικού τόξου" με αφορμή την παρουσίαση του λιβελογραφήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής; Καλά τα λέει ο σοφός λαός: δεν γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ αργα για δακρυα Φραγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o kaluteros stratigos einai o grapsas gia mena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παπαγαλάκια του Πάρι και του onalert τόσο σας τσούζει ο Στρατηγός; Περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά δυο μέτρα και δυο σταθμά; Δεν θυμάμαι όταν έκανε δηλώσεις ο Ζιάζιας αφού αποστρατεύτηκε και αυτός, να έγινε τέτοιος χαμός. Αλλά φαίνεται κάτι συμβαίνει με τον Φράγκο και τους έχει κάτσει στον λαιμό. Άντε να πνιγούν να ησυχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε τι είμαστε;;; ένας άνθρωπος της προκοπής βγήκε απο 'κει μέσα, από τα "ψηλα", και τρέξαμε να τον φάμε. Είμαστε άξιοι της μοίρας και της τύχης μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. nai re..mprabo...epeidh krazoume ton aparadekto eimaste papagalakia tou onalert...eleos....oute sto indymedia na hmastan...
    opoios foraei stolh den einai kai hroas...o sugkekrimenos den ekane kati aksiologo sth 8hteia tou...erpontas kai glifontas opos oloi apo taksiarxoi kai pano...to oti eimaste e8nikistes kai 8eloume to strato de shmainei oti oloi oi stratiotikoi einai aksioi...makari na htan!!!!!!!
    kai mhn ksexname oti htan dipla sthn kanellh otan parousiazan to biblio enantia sth x.a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ουστ προσκυνημένοι που θα πιάσετε στο στόμα σας τον Φράγκο, λες και έχουμε πολλούς σαν αυτόν. Όσοι βρίζουν είναι γιατί τους έκοψε την μάσα και τις μίζες και αυτά τα γνωρίζουν εκείνοι που πραγματικά ασχολούνται με το στράτευμα. Οι υπόλοιποι είναι απλά βλάκες που αναπαράγουν τα σιχάματα των βαλτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. sobara?ego eimai stratiotikos...esy os ti milas kai me les proskunhmeno file mou?
    kai prin akouso ta gnosta peri rousfetion ktl....uphreto se monada eid. dynameon sthn a8hna...ara den paizei na zhthsa kai na mh mou ekane xarh...eimai hdh ekei pou 8elo!
    kai sa to grapsa den uparxei allos....gia na ta leme ola...
    ante olio oi gnostes apo to net edo mazemenoi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.