Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ... Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ... ΑΧΝΑ... ΣΚΑΣΜΟΣ...!!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανάμεσα στα πολλά ταξίδια του πήγε και στον Καναδά για να δώσει συνέντευξη στην τηλεόραση. Όταν ο παρουσιαστής της ...


Ο Γιώργος Παπανδρέου ανάμεσα στα πολλά ταξίδια του πήγε και στον Καναδά για να δώσει συνέντευξη στην τηλεόραση. Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής έδειξε τον χάρτη της περιοχής για να καταλάβουν οι Καναδοί τηλεθεατές την χώρα για την οποία γίνεται λόγος. Το περίεργο είναι ότι στα βόρεια της Ελλάδας τα Σκόπια αποκαλούνταν στον χάρτη ως Macedonia κάτι που δεν ενόχλησε τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος δεν έβγαλε μιλιά για την ονομασία. Και δεν είπαμε να φτάσει το θέμα στην Google, απ' όπου προέρχεται ο χάρτης αλλά να κάνει μία αναφορά στις ενστάσεις της Ελλάδας για την ονομασία... parapolitika.gr



----------------------------------------


3 σχόλια

  1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ,ΠΑΛΙ ΔΕΝ Θ'ΑΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΥΦΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΔΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΕΓΩ ΑΝ ΜΟΥ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΟΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.ΠΟΣΟΙ ΦΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΣΚΗΣΑΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ .ΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ... ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,ΚΑΙ ΟΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑΙ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΟΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.