Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΥΜΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ... ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ 31ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ...

Ένας Βούλγαρος 31 ετών αυτοπυρπολήθηκε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, αυξάνοντας σε οκτώ από το Φεβρουάριο τα κρούσματα των αποπειρών αυτ...

Ένας Βούλγαρος 31 ετών αυτοπυρπολήθηκε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, αυξάνοντας σε οκτώ από το Φεβρουάριο τα κρούσματα των αποπειρών αυτοκτονίας με αυτό τον ασυνήθιστο για τη χώρα τρόπο, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο άνδρας, ο οποίος «είχε ψυχολογικά προβλήματα», όπως δήλωσε μια εκπρόσωπος του υπουργείου, περιλούστηκε με μια εύφλεκτη ουσία και έβαλε φωτιά. «Η σύντροφός του επενέβη, κι ο άνδρας, που υπέστη εγκαύματα στο 31% του σώματός του, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου», εξήγησε η εκπρόσωπος. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η σύντροφός του υπέστη εγκαύματα στο 10% του σώματός της.

Το κίνητρο του άνδρα δεν είναι γνωστό ακόμη.

Στη Βουλγαρία, την πιο φτωχή χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καταγράφεται ένα χωρίς προηγούμενο κύμα αυτοπυρπολήσεων, το οποίο προστίθεται στο κύμα διαδηλώσεων εναντίον της φτώχειας και της διαφθοράς που ξέσπασαν τον Φεβρουάριο και συνεχίζονταν ως τον Μάρτιο.

----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.