Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ... ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!! ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ...

Μεταφέρουμε από το skai που λέει βέβαια και τα δικά του... Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα το πρωί της Κυριακής στον Άγιο Κωνσταντίνο του...


Μεταφέρουμε από το skai που λέει βέβαια και τα δικά του...

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα το πρωί της Κυριακής στον Άγιο Κωνσταντίνο του Αγρινίου, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης επιχείρησε να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των θυμάτων της γενοκτονίας των Ποντίων, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν μέλη αριστερών οργανώσεων και του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνων από το δήμαρχο Π. Μοσχολιό και εκπροσώπων δυο συλλόγων ανακοινώθηκε το πέρας της εκδήλωσης, αφότου υπήρξε συμφωνία να μην κατατεθεί στεφάνι από οιοδήποτε πολιτικό κόμμα.

Παρά ταύτα, ο κ. Μπαρμπαρούσης είχε δικό του στεφάνι και επιχείρησε να καταθέσει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν επεισόδια μεταξύ οπαδών της Χρυσής Αυγής και μελών αριστερών οργανώσεων και του ΚΚΕ.

Τα σοβαρότερα επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ μελών του ΚΚΕ και της Αστυνομίας, καταλήγοντας στην προσαγωγή αρκετών ατόμων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου.


-------------------------

1 σχόλιο

  1. Με τι μούτρα μιλάνε τα μιάσματα; Εαν η μνήμη τους είναι κοντή θα πρέπει να τους θυμίσουμε πως οι κομμουνιστές για ακόμη μια φορά ήταν αντίθετοι στη μικρασιατική εκστρατεία και μάλιστα καλούσαν τους ΄Ελληνες φαντάρους να λιποτακτήσουν, γιατί αυτή η εκστρατεία ήταν μια ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ, δεν αναγνώριζαν δηλαδή πως υπήρχαν ΄Ελληνες στη νότια και βόρεια Τουρκία και τώρα θέλουν να παριστάνουν τους προστάτες των προσφύγων! (δημοσιευστε ρε παιδιά τα αποσπάσματα του Ριζοσπάστη εκείνης της εποχής να ξεστραβωθούν οι ελεεινοί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.