Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ... ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ (ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ) ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ...

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δεκατρείς (13) διαρρήξεις καταστημά...


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δεκατρείς (13) διαρρήξεις καταστημάτων επιχειρήσεων, γραφείων και τέσσερις (4) κλοπές δικύκλων στην πόλη της Κομοτηνής.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, προέκυψαν τα στοιχεία τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 15, 14, 15 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι οι τέσσερις δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 14-5-2013, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες κυρίως, είτε από κοινού είτε με διαφορετικές συνθέσεις, διέρρηξαν δεκατρία (13) καταστήματα, επιχειρήσεις και γραφεία, καθώς και ότι αφαίρεσαν τέσσερα (4) δίκυκλα μοτοποδήλατα στην πόλη της Κομοτηνής. Κατά την διάπραξη των διαρρήξεων, μεταξύ άλλων αφαίρεσαν:
τέσσερις (4) ηλεκτρονικούς υπολογιστές
τέσσερις (4) ηλεκτρονικές συσκευές
το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ
διάφορα τρόφιμα και ποτά

Κατά την διάρκεια των ερευνών, εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και ΔΙ.ΑΣ. Ροδόπης, τρία (3) από τα κλεμμένα δίκυκλα μοτοποδήλατα και μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι και οι τέσσερεις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ οι δύο από αυτούς, ηλικίας 15 και 16 ετών έχουν απασχολήσει και για εμπρησμό.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.