Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΡΑΚΩΜΑ ΣΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ «ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ»

Γράφει ο Αντίοχος Μια απίστευτη προβοκάτσια έστησε η ακροαριστερή φυλλάδα «Εφημερίδα των Συντακτών» (του –σαράντα χρόνια… φούρναρης, έεεε...


Γράφει ο Αντίοχος

Μια απίστευτη προβοκάτσια έστησε η ακροαριστερή φυλλάδα «Εφημερίδα των Συντακτών» (του –σαράντα χρόνια… φούρναρης, έεεεεχει στήσει προβοκάτσιες…- «Ιού» της «σιωνιστικής αριστεράς»). Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζει έναν 14χρονο Αφγανό ως θύμα των… «Ταγμάτων Εφόδου» της Χρυσής Αυγής! Το περιστατικό που περιγράφουν, έγινε –καθώς λένε- στις 5.30 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, στον σταθμό της Πλατείας Αττικής. Όπως περιγράφει ο ίδιος (ή μάλλον καλύτερα όπως τον δασκάλεψαν να πει…) είχε έρθει στην Ελλάδα με την μητέρα του και σχεδίαζαν να πάνε μαζί στην Ελβετία για να συναντήσουν τον αδερφό του. Πλήρωσαν, λοιπόν, δουλεμπόρους και χωρίστηκαν για να φύγουν με το αεροπλάνο. Η μητέρα τα κατάφερε, αλλά όχι και ο μικρός, που συνελήφθη από αστυνομικούς, κρατήθηκε για 20 λεπτά και μετά αφέθη ελεύθερος. Επιχείρησε να επιστρέψει στο σπίτι όπου έμεναν με άλλους Αφγανούς, αλλά ενώ βρισκόταν στην Πλατεία Αττικής κατάλαβε ότι κάποιοι τον ακολουθούσαν και ξαφνικά ένιωσε κάποιον να τον χτυπά στον ώμο. Γύρισε και είδε τρεις άνδρες με μαύρα ρούχα όπως λέει. “Οι μπλούζες τους είχαν ένα σήμα με δυο δάφνινα δεντράκια που κάτω ενώνονταν και μέσα είχαν ένα άλλο σχήμα”. Τον ρώτησαν στα ελληνικά από που είναι και του ζήτησαν τα χαρτιά του. Όταν εκείνος είπε Αφγανιστάν, τον κλώτσησε ο ένας και έπεσε κάτω. Έσπασαν ένα μπουκάλι μπύρας και τον χαράκωσαν στο πρόσωπο. Κάποιος (κάπου, κάποτε…) περαστικός (άντε βρες τον…) τον πήγε στο νοσοκομείο. Του έκαναν ράμματα του έγραψαν φάρμακα και τον άφησαν να φύγει, χωρίς κανείς να ενδιαφερθεί για το πώς έπαθε αυτό που έπαθε και που θα πάει μετά. Ο μικρός επέστρεψε στο σπίτι και δύο ημέρες αργότερα… θυμήθηκε ότι κάποιος συμπατριώτης του, του είχε μιλήσει για τους Γιατρούς του Κόσμου και πήγε εκεί. Εκεί πλέον τον ανέλαβαν οι «ειδικοί»… Μετά το «αποκαλυπτικό» δημοσίευμα του «Ιού» ανέλαβε την υπόθεσή του η «Αντιρατσιστική» του Δένδια, όπου ο 14χρονος έδωσε κατάθεση. Ο Δένδιας ανακοίνωσε ότι το «λαβράκι», που είναι υπό την προστασία του Εισαγγελέα, ούτε θα συλληφθεί ούτε και θα απελαθεί και «θα γίνουν προσπάθειες να ενωθεί και πάλι με την οικογένειά του».

Βέβαια, είναι νωρίς ακόμα για κρίσεις και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί το πράγμα, αλλά η υπόθεση μπάζει από παντού:

1ον) Τα μέλη και οι φίλοι της Χρυσής Αυγής ούτε χτυπούν, ούτε χαρακώνουν λαθρομετανάστες (πόσο δε 14χρονα…), γιατί δε λύνεται έτσι το μεταναστευτικό πρόβλημα.

2ον) Το Αρχηγείο της Αστυνομίας διαψεύδει με ανακοίνωσή του την σύλληψη και κράτηση του 14χρονου Αφγανού στο αεροδρόμιο:

«Σχετικά με δημοσιεύματα, που αναφέρονται σε κακοποίηση 14χρονου Αφγανού υπηκόου, από άγνωστους δράστες το απόγευμα της Δευτέρας 06-05-2013 στην Πλατεία Αττικής, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:… Από τα στοιχεία και τις καταγραφές του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Αθηνών, δεν προκύπτει κράτηση του συγκεκριμένου αλλοδαπού, όπως αναφέρεται σε ορισμένα δημοσιεύματα».

4ον) Πως ο αρμόδιος υπουργός καταπίνει αμάσητη την ιστορία του Αφγανού και προχωράει σε… γενναιοδωρίες (ότι δε θα συλληφθεί και δε θα απελαθεί ενώ είναι λαθρομετανάστης), ενώ οι υφιστάμενοί του διαβεβαιώνουν με επίσημη ανακοίνωσή τους ότι κατά ένα μέρος –αυτό που τους αφορά- είναι ψευδής;

5ον) Εφόσον το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα του Πάσχα, δηλαδή στις 6 Μαΐου και ο 14χρονος πήγε στους («υπερ-προοδευτικούς») «Γιατρούς του Κόσμου μετά από δύο ημέρες, δηλαδή στις 8 Μαΐου, γιατί η υπόθεση βγαίνει στη δημοσιότητα 5 ολόκληρες ημέρες αργότερα; Σίγουρα υπάρχει σκοπιμότητα! Πέραν αυτού, υποχρέωση κάθε πολίτη που πληροφορείται μια εγκληματική ενέργεια, είναι να την καταγγέλλει ΑΜΕΣΩΣ στις αστυνομικές αρχές κι όχι όποτε γουστάρει. Εάν δεν το κάνει αυτό, αποσιωπά το έγκλημα και συγκαλύπτει τους ενόχους. Πρέπει, λοιπόν, άμεσα να ασκηθεί δίωξη στους «Γιατρούς του Κόσμου»!

6ον) Μήπως η 5ήμερη καθυστέρηση οφείλεται στο ότι ο 14χρονος Αφγανός δε μάθαινε καλά το «μάθημά» του και υπήρχε πιθανότητα να εκθέσει τους υποβολείς του;

7ον) Είναι απορίας άξιον, πως κανένας γιατρός και καμία νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο που πήγε ο 14χρονος δεν τον ρώτησε λεπτομέρειες για τα τραύματά του και δεν ειδοποίησε την Αστυνομία (όπως γίνεται πάντα σε περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών). Σίγουρα στα βιβλία των νοσοκομείων γίνεται καταγραφή των εισερχομένων και ο αρμόδιος εισαγγελέας μπορεί να τα αναζητήσει για να μάθει λεπτομέρειες για το πότε πήγε ο 14χρονος στο νοσοκομείο και σε ποιο, ποιοι γιατροί και νοσοκόμες είχαν εφημερία, ποιοι τον εξέτασαν και του έκαναν τα ράμματα και ποια αιτία τραυματισμού έγραψαν.

8ον) Η χρονική συγκυρία είναι εξαιρετικά ύποπτη. Είναι προφανές, ότι ο προωθούμενος «Νόμος του Αίσχους» συναντά αντιδράσεις στην ελληνική κοινωνία και πολύ πέραν της Χρυσής Αυγής. Ένα «σοκ», λοιπόν, είναι ότι πρέπει για να γίνει στον κόσμο μαζική πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ –ντόπια και ξένα, που θα το κάνουν «σημαία»-, ώστε να αλλάξει το κλίμα, να περιοριστούν οι αντιδράσεις και να επισπεύσουν οι πολιτικάντηδες την ψήφισή του!

Αυτά και θα επανέλθουμε…

ethnikismos.net

-------------------------

3 σχόλια

  1. Θα ήθελα να ήξερα, αυτές οι διαφημίσεις των «γιατρών χωρίς σύνορα» προβάλλονται δωρεάν από τα τουρκοκάναλα ή τις πληρώνουν οι αφελείς που δίνουν τον οβολό τους νομίζοντας ότι κάνουν φιλανθρωπία; Κάνουν και τζάμπα τουρισμό προσφέροντας δήθεν δωρεάν περίθαλψη, κερδίζουν και περισσότερα χρήματα. Το μόνο που τους νοιάζει τους πιο πολλούς είναι το φακελάκι.
    Στόχος, άραγε σαν ΜΚΟ που είναι μήπως παίρνουν και κρατική χρηματοδότηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.