Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...

Σήμερα το μεσημέρι εξαρθρώθηκε πλήρως το κύκλωμα, για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες από χθες ωστόσο έπρεπε να μην δημοσιοποιηθούν προκειμέν...

Σήμερα το μεσημέρι εξαρθρώθηκε πλήρως το κύκλωμα, για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες από χθες ωστόσο έπρεπε να μην δημοσιοποιηθούν προκειμένου να μην ανατιναχτεί στον αέρα η εξέλιξη της έρευνας που είχε φτάσει στο τελικό της στάδιο.

Οι αστυνομία ήρθε αντιμέτωπη με δεκάδες άτομα που εμπλέκονται στο κύκλωμα και είχαν στη διάθεσή τους πληθώρα πλαστών εγγράφων.

Την άκρη του μίτου ξετύλιξε η αστυνομία του αερολιμένα Χανίων. Αξιοποιώντας πληροφορίες συνέλαβαν χθες 8 άτομα, 4 Ελληνίδες και 4 Σύριους, οι οποίοι εμφανίστηκαν ως ζευγάρια και είχαν στην κατοχή του πλαστά έγγραφα.

Οι συλλήψεις αυτές ήταν η άκρη του παγόβουνου και αυτό ήταν γνωστό στις τοπικές αρχές οι οποίες σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές των Αθηνών, συντόνισαν μια καλά οργανωμένη επιχείρηση.

Στόχος ήταν ο εντοπισμός και άλλων εμπλεκόμενων μελών καθώς όλα έδειχναν βάσει της έρευνας και των πληροφοριών που είχαν, ότι επρόκειτο για κύκλωμα με αρκετά πλοκάμια.

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών επιβεβαιώθηκαν και πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι εξαρθρώθηκε κύκλωμα παράνομης διακίνησης αλλοδαπών ακι διάθεσης πλαστών εγγράφων.

Για την εξιχνίασης της υπόθεσης αναμένεται τις επόμενες ώρες επίσημη ενημέρωση.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.