Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ... Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ...!!!

Στο βίντεο ντοκουμέντο της Daily Mirror διακρίνονται οι αστυνομικοί, να πυροβολούν τους δράστες τις τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο κ...


Στο βίντεο ντοκουμέντο της Daily Mirror διακρίνονται οι αστυνομικοί, να πυροβολούν τους δράστες τις τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο και τη δολοφονία ενός βρετανού στρατιώτη.

Το οπτικό υλικό, διάρκειας 10 δευτερολέπτων, δείχνει έναν από τους δράστες να τρέχει προς την πλευρά ενός περιπολικού κρατώντας μαχαίρι και στη συνέχεια να δέχεται τα πυρά των αστυνομικών και να πέφτει στο έδαφος.

Ο δεύτερος άνδρας εμφανίζεται με στραμμένο το όπλο του προς τους αστυνομικούς και στη συνέχεια δέχεται και αυτός τα πυρά τους.

Ο 25χρονος στρατιώτης Λι Ρίγκμπι, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν, δολοφονήθηκε από δύο μουσουλμάνους σε δρόμο του Γούλγουϊτς, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, την Τετάρτη.

Η εφημερίδα Daily Mirror, η οποία δημοσίευσε τα πρώτα πλάνα από την δολοφονία του Ρίγκμπι, ανακοίνωσε ότι το βίντεο τραβήχτηκε από έναν κάτοικο της περιοχής με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου.

Δείχνει τον πρώτο ύποπτο, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο Μάικλ Αντεμπολάτζο, γεννημένος στη Βρετανία και ο οποίος είχε ασπαστεί το Ισλάμ, να κατευθύνεται προς το περιπολικό και να πλησιάζει πολύ κοντά στους αστυνομικούς πριν αυτοί βγουν από το όχημα.

Από τους πρώτους πυροβολισμούς τους, ο ύποπτος πέφτει στο έδαφος στη μέση του δρόμου. Στο βίντεο ακούγονται περίπου οκτώ πυροβολισμοί και οι κραυγές των περαστικών.

Οι δύο ύποπτοι νοσηλεύονται φρουρούμενοι. enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

---------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.