Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΧΗ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ... ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ...

Την εβδομάδα από 20 έως 24 Μαΐου 2013, πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση προσωπικού Μονάδων...














Την εβδομάδα από 20 έως 24 Μαΐου 2013, πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση προσωπικού Μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων και της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν Τακτικές Ασκήσεις συνεργασίας και ρήψεις αλεξιπτωτιστών στατικού ιμάντα και ελευθέρας πτώσεως, ημέρα και νύχτα. Στη δραστηριότητα χρησιμοποιήθηκαν επιθετικά ελικόπτερα AH-64DHA και μεταφορικά ελικόπτερα CH-47D, NH 90 και UH-1H.


---------------------------------------------------

3 σχόλια

  1. παιδια πολλες φωτο δεν ειναι απο την Παχη αλλα απο το Στεφανοβικειο Βολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ανεβαίνουν τα παληκάρια για καμιά άσκηση
    και λίγο παραπάνω κατά Σύνταγμα μεριά,
    σε καμιά ολομέλεια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ναι ναι. Ασκησεις και μαλακιες αό βολεμένους καραβανάδες και εποπ κοπριτες. Αυτά τα μουνιά που μας εβριζαν στο στρατό και μας γαμούσαν εκ του ασφαλούς και τώρα πληρώνονται ακόμα ενώ εμείς γαμιόμαστε στη βιοπάλη. Ρε αντε γαμηθείτε που πήρατε ενα μ4 και κάνετε καραγκιοζιλίκια μέσα σε χωράφια. Ενας μπουρδελοστρατός που έχει μείνει ακαπνος από το 74. Ενα μάτσο ρεμάλια που μπήκαν στις ειδικές δυνάμεις μόνο και μόνο για να πάρουν τα εξτρά επιδόματα. Πες μας ρε στόχε πόσο πήγε το κεφάλι για να βγουν από το ελικόπτερο οι μαλάκες? Κόψε τη πίπα στόχε και αντί να εξυμνείς καραγκιόζηδες και ναυάγια της ζωής ασχολήσου με τα παιδιά μας που έβγαλαν πολυτεχνεία ιατρικές και νομικές και σκίζονται 12ωρα για 700 γαμημένα ευρώ. Ασχολήσου λίγο με το μεταναστευτικό ρεύμα και αντιμετώπισε τη πικρή αλήθεια. Ο στρατός μας είναι ενα μπουρδελο και οι μόνοι υποστηρικτές του είναι κάτι καμένοι που είναι εκτός στρατού. Αντε τωρα. Και πήγαινε ρώρα τώρα τα παλικάρια σου που υπηρετούν στις ακριτικές περιοχές που πάνε διακοπές. Πάνε στις καραβανοεγκαταστάσεις που έχουν και μετά πάνε εξωτερικό.... στη Τουρκία !!!!!!!!!!!! που έχει φθηνό συνάλλαγμα. Τράβα μελέτα λίγο τις ειδικές άδειες που αιτούνται για τα ταξιδάκια τους και ξαναμίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.