Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ...!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Α[ΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ...!!! Ένα έγγραφο που ανατρέπει τα δεδομένα στη συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αποκαλύπτει το...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Α[ΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ...!!!

Ένα έγγραφο που ανατρέπει τα δεδομένα στη συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αποκαλύπτει το Real.gr. Πρόκειται για επιστολή της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Ρεπούση ζητεί από την αντιπολίτευση να... αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσουν στο νομοσχέδιο όσα έχει αποφασίσει, ως Γενοκτονίες η Ελληνική Βουλή, δηλαδή της Μικράς Ασίας και των Ποντίων!

Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου»! enikos.gr

10 σχόλια

  1. Ούτε να το διανοηθούν κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπαμε η κρίση γεννάει πορνεία, έγκλημα και τζόγο. Νομίζω είμαστε μπροστά στο σύνολο αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους κάποιος να τη μαζέψει και να την κλείσουν στο ψυχιατρείο. Αφού είναι φως φανάρι ότι η γυναίκα αυτή είνα θεότρελλη. Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι τρελή, τουρκόσπορος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαλλον αλβανοσπορος.....ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. tis etaksan tsampa p0ut$@ gia ayto ta kanei ayta i psol@!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EKSO MAZI ME TA VIVLIA SU GURUNA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι συχνό φαινόμενο οι μεγαλύτεροι εχθροί και προδότες του Έθνους και της Πατρίδας μας να είναι Έλληνες, π.χ. Εφιάλτης, Τσολάκογλου κλπ.
    Ωστόσο είναι απορίας άξιον, πως αυτή η φαρμακερή οχιά, με θράσος χιλίων πιθήκων, έχει θέση σε νόμιμο και μάλιστα "αριστερό" κόμμα και στο ελληνικό κοινοβούλιο!!!
    Δεν θα βρεθεί κάποιος να "την μαζέψει"??
    Χ.Κ. Εγγονός φονευθέντος κατά τον "συνωστισμό" της Σμύρνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EKTELESI STO SYNTAGMA EDO KAI TORA POUSTRA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.