Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ: ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΑ... ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ...!

ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ... Ένας σοβαρά τραυματίας και άλλοι δώδεκα που φέρουν ελαφρύτερα τραύματα από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθ...




ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ...

Ένας σοβαρά τραυματίας και άλλοι δώδεκα που φέρουν ελαφρύτερα τραύματα από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί, λίγο πριν τις 9 στη Σαλαμίνα, σε κλειστή ταβέρνα απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.

Ο τραυματίας που είναι σοβαρά μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες στο κέντρο υγείας του νησιού όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε κέντρα υγείας της περιοχής.

Για την έκρηξη στην Σαλαμίνα μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιάννης Τσαβαρής, έκανε λόγο για 10 με 13 τραυματίες, από την έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σε ταβέρνα στη Σαλαμίνα.

«Έγινε μια τεράστια έκρηξη η οποία έσπασε τα τζάμια όλης της γύρω περιοχής και κατεδάφισε παλιά κτίρια. Δεν έχουμε θανατηφόρο ατύχημα, ούτε και βαριά τραυματία. Ελπίζουμε τα πράγματα να περιοριστούν μόνο σε υλικές ζημίες», σχολίασε ο κ. Τσαβαρής.

Όσο για την αιτία της έκρηξης, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, έκανε λόγο για διαρροή προπανίου από την ταβέρνα. enikos.gr




-------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.