Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ...!!! ΕΞΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ...!!!

Σήμερα το πρωί, αστυνομικές δυνάμεις διατέθηκαν για παροχή συνδρομής στα Μέγαρα, για την κατεδάφιση αυθαιρέτων κτισμάτων στην περιοχή Βλ...


Σήμερα το πρωί, αστυνομικές δυνάμεις διατέθηκαν για παροχή συνδρομής στα Μέγαρα, για την κατεδάφιση αυθαιρέτων κτισμάτων στην περιοχή Βλυχός Μεγάρων. Αφού είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία κατεδάφισης, οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν ελέγχους στον εξωτερικό χώρο του καταυλισμού, όταν δέχθηκαν πυρά με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά έξι αστυνομικοί.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο και κατόπιν αποχώρησαν. Από το χώρο του περιστατικού περισυλλέγησαν δώδεκα κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Στο πλαίσιο αναζήτησης των δραστών οι αστυνομικοί, με την παρουσία Εισαγγελέα, διενήργησαν πέντε κατ’ οίκον έρευνες και προσήγαγαν είκοσι τρία άτομα.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

5 σχόλια

  1. oi kalukes htan 18. traymatisthkan perissoteroi apla den phgan oloi sto 401.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΕΤΟ;
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.
    ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΕΝΟΧΛΟΥΝ ,ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΛΑ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
    Χ.Α. ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικα και οι αστυνομια η ιδια θα πρεπει να θυσιασει τα παιδια της για να καταλαβουν και να ξεσηκωθουνε και αυτοι?δεν βλεπουν οτι τα πραγματα φτασανε στο απροχωριτο σε λιγο θα ερθουν και οι μουζαχεντιν απο την αλβανια και θα μας καθαρισουν εναν εναν εδω μεσα ξυπνατε ρε ζωα χρυση αυγη εδω και τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μητέρα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ εναντίον Τσίπρα καὶ Λαζόπουλου

    Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;;;;

    http://www.youtube.com/watch?v=e4-rQlFTVD8&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρυσή αυγή να καθαρίσει οι κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.