Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Β΄ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ... ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ!!!

Επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τους αρχηγούς των κομμάτων της τρικομματικής κυβέρνησ...

Επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τους αρχηγούς των κομμάτων της τρικομματικής κυβέρνησης στάλθηκε σήμερα από το Γραφείο του Αντιπερι-φερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη αναφορικά με το θέμα του Β΄ Σώματος Στρατού. Την επιστολή υπογράφουν ομόφωνα (η συλλογή των υπογραφών συνεχίζεται) οι Πολιτιστικοί, Αθλητικοί, Επιστημονικοί κ.ά. σύλλογοι και φορείς της Ημαθίας.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Οι παρακάτω υπογράφοντες πρόεδροι και εκπρόσωποι ΟΛΩΝ των πολιτιστικών, αθλητικών, επιστημονικών συλλόγων και άλλων φορέων του Νομού Ημαθίας , επιθυμούμε με την παρούσα επιστολή μας να θέσουμε υπόψη σας τις ομόφωνες αποφάσεις μας σε ό,τι αφορά το θέμα της ΜΗ κατάργησης του Β΄ Σώματος Στρατού στη Βέροια.

Θεωρούμε πως ο σχεδιασμός κατάργησης του Β΄ Σώματος Στρατού, με την εκατόχρονη παρουσία στην περιοχή μας, αποτελεί πλήγμα για τον τόπο μας σε κοινωνικό, οικονομικό, ιστορικό και εθνικό επίπεδο και ομόθυμα δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε κάθε τέτοια πρόθεση κατάργησης ή μετασχηματισμού του.

Το σύνθημα και το μήνυμά μας είναι:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Β΄ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ – ΑΜΥΝΤΙΚΉ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΑΙΓΑΙΟ-ΘΡΑΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ Β΄ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ»

http://veriotis-veria.blogspot.gr

2 σχόλια

  1. Επιτέλους ποιοί ειναι αυτοί που θέλουν να μας πείσουν οτι ειναι σωστή η αποδυνάμωση της αμυντικής θωράκισης και ικανότητα της χώρας και η άνευ όρων παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους ΛΑΘΡΟμετανάστες, ακόμα και αυτής ακόμα της νέας ιδέας για τήν ελληνοποίησή τους. Μέχρι πότε θα ακούμε αυτές τις απείρου κάλλους προκλητικές και σε βάρους του Ελληνισμού ιδέες ορισμένων που προσποιούνται ότι είναι Ελληνες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΣΤΟΝ 21 ΑΙΩΝΑ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.