Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ... ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ...!

Δύο δασικές πυρκαγιές βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και εκτός ελέγχου στην περιοχή της Πελοποννήσου: H πρώτη στην στην Κάτω Συνοικ...


Δύο δασικές πυρκαγιές βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και εκτός ελέγχου στην περιοχή της Πελοποννήσου:

H πρώτη στην στην Κάτω Συνοικιά Τρικάλων Δήμου Ξυλοκάστρου Κορινθίας (θέση Φιλοκάλι), η οποία ξέσπασε στις 11:10 το πρωί σε δασική περιοχή και μέχρι στιγμής κατακαίει θαμνώδεις εκτάσεις. Στην περιοχή ήδη επιχειρούν 10 οχήματα με 24 πυροσβέστες αλλά το έργο τους δεν δείχνει τόσο εύκολο, τόσο εξ αιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή όσο και λόγω του δύσβατου πολλών σημείων.

Η δεύτερη πυρκαγιά μαίνεται από τις 13:45 στη Δυτική Αχαΐα και στην θέση Πέτα, καίγοντας δασική περιοχή. Ήδη έχει σπεύσει δύναμη από 10 οχήματα με 24 πυροσβέστες καθώς και ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αναφορά για τραυματισμούς ή ζημιές σε σπίτια, ωστόσο η μάχη και στα δύο μέτωπα βρίσκεται ακόμη σε πλήρη εξέλιξη, χωρίς να θεωρείται πως κάποια από τις δύο πυρκαγιές έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Σημειώνεται πως, όπως στην περιοχή της Κάτω Συνοικιάς, ισχυροί άνεμοι πνέουν και στο Πέτα, κάνοντας το έργο της πυρόσβεσης ακόμη πιο δύσκολο.

------------------------------

1 σχόλιο

  1. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΚΑΘΥΣΥΧΑΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΝΑ ΣΦΑΞΩ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!!

    ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟ!!! ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΣ;

    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! ΚΑΠΝΟΙ, ΒΑΡΥΣ Ο ΑΕΡΑΣ, ΠΛΗΞΗ, ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ....

    ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΟΜΙΜΑ Ή ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.