Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ "ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ" ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ...

Ανακοίνωση σχετικά με την  επίθεση χάκερς στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασί...


 "Σήμερα το πρωί σημειώθηκε κακόβουλη ηλεκτρονική επίθεση στην οικονομική διαδικτυακή πύλη www.agora.mfa.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα archive.hellenicaid.gr (πρόκειται για παλαιά ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας, η οποία δεν βρισκόταν σε λειτουργία).
Οι ανωτέρω δύο ιστοσελίδες είναι εντελώς ανεξάρτητες από την επίσημη διαδικτυακή πύλη του Υπουργείου Εξωτερικών και δεν επηρεάζουν τις υπόλοιπες ιστοσελίδες του Υπουργείου. Δεν υπήρχαν ευαίσθητα δεδομένα και δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα ασφαλείας για την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών", αναφέρει το  υπουργείο στην ανακοίνωσή του και συμπληρώνει:
"Ειδικά για τη συντήρηση και τη διαχείριση των ανωτέρω δύο ιστοσελίδων, υπεύθυνη είναι ιδιωτική εταιρεία, η οποία προβαίνει σε ενέργειες για τη διερεύνηση του συμβάντος και την αποκατάσταση του προβλήματος, ενώ για το θέμα έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες Υπηρεσίες".

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.