Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ...!!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΥΤΗ... ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΚΟΡΗ "ΙΜΑΜΗ" ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ...!

Eτοιμάζεται για μία ακόμα φωτογράφηση, φορά το μπικίνι της, αφήνεται στα χέρια επαγγελματιών που την μακιγιάρουν και της φτιάχνουν τα μαλλι...


Eτοιμάζεται για μία ακόμα φωτογράφηση, φορά το μπικίνι της, αφήνεται στα χέρια επαγγελματιών που την μακιγιάρουν και της φτιάχνουν τα μαλλιά και είναι έτοιμη να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με χάρη αλλά και σέξι διάθεση…. Η Μαριάμ Μπασίρ είναι μοντέλο που απολαμβάνει την επιτυχία με συχνές συμμετοχές σε πασαρέλες, φωτογραφήσεις αλλά και μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Διαφέρει, όμως, από τις συναδέλφους της καθώς είναι πιστή μουσουλμάνα και κόρη Ιμάμη!

Δίνοντας συνέντευξη στην Αλίνα Τσο του CNN, το νεαρό μοντέλο δήλωσε πως μεγάλωσε σε μια πολύ αυστηρή μουσουλμανική οικογένεια, όπου «επιτρεπόταν μόνο να φαίνεται το πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια σου. Όλα τα υπόλοιπα έπρεπε να καλύπτονται».

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η πορεία της στο μόντελινγκ έχει σοκάρει αρκετούς ομόθρησκούς της, αλλά και τον ίδιο τον πατέρα της, ο οποίος είναι ο Ιμάμης Ισα Αμντούλ Μπασίρ.

«Δεν μπορείς απλά να δημιουργείς τους δικούς σου κανόνες. Είναι αντι-ισλαμικό για μια γυναίκα να εκθέτει το σώμα της. Δεν είναι υπό διαπραγμάτευση κάτι τέτοιο. Η Μαριάμ είναι γλυκό και αξιαγάπητο κορίτσι. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα, ως πατέρας. Εκτιμώ ότι πήρε τον δρόμο που ήθελε, όμως θα ευχόμουν την ενέργειά της να την διοχέτευε στην πρακτική του Ισλάμ», δήλωσε στον New York Observer ο πατέρας της Μαριάμ.

Ο Ιμάμης, ο οποίος από τότε που η κόρη του έφυγε για την Νέα Υόρκη για να ακολουθήσει το όνειρό της έχει πάψει να επικοινωνεί μαζί της, συμπλήρωσε πως ήθελε τα παιδιά του να είναι ευσεβή, όμως «μόνο μία κόρη μου φορά ακόμα το χιτζάμπ. Στο τέλος, όμως συναντάς τον Αλλάχ και κρίνεσαι. Κανείς δε θέλει να δει το παιδί του να τιμωρείται. Επομένως, ναι, η καρδιά μου πονά για αυτό που κάνει η Μαριάμ. Φοβάμαι για εκείνη».

Η ίδια πάντως δεν είχε ποτέ στόχο να γίνει μοντέλο για μπικίνι, αλλά την ιδέα της την έδωσε ένας άνδρας ασφάλειας σε μια τράπεζα, ο οποίος την ρώτησε αν εργάζεται στον χώρο του μόντελινγκ. Από εκείνη τη στιγμή, η ιδέα της καρφώθηκε στο μυαλό μέχρι που υλοποιήθηκε λίγο καιρό αργότερα, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα της.

Η απόφαση δεν ήταν εύκολη, καθώς το γοητευτικό μοντέλο αποκάλυψε ότι πολεμά με τον ίδιο της τον εαυτό καθημερινά.

Παρόλα αυτά, συνεχίζει να πιστεύει στον Αλλάχ και να προσεύχεται πέντε φορές την ημέρα, υποστηρίζοντας πως η δουλειά της δεν την καθιστά λιγότερο πιστή. Αντιθέτως, δηλώνει πως «ο Αλλάχ, ο Θεός, είναι εκείνος που περπατά μαζί σου κάθε στιγμή της ζωής σου, βλέπει τις αποφάσεις που παίρνεις και κανένας άνθρωπος δε μπορεί να με κρίνει. Δε το δέχομαι».

Βέβαια, μιλώντας και εκείνη στον New York Observer, είπε: «καταλαβαίνω ότι δεν είμαι τέλεια μουσουλμάνα, όμως πιστεύω ότι ο Αλλάχ δεν με κρίνει».

Διευκρίνισε, μάλιστα, πως μπορεί τα υπόλοιπα μοντέλα στα παρασκήνια των επιδείξεων κυκλοφορούν γυμνά, εκείνη είναι πάντα ντυμένη, ενώ τόνισε ότι πηγαίνει στο τζαμί κάθε Παρασκευή, δεν πίνει αλκοόλ, δεν κάνει χρήση ναρκωτικών και κάνει νηστεία. protothema.gr

------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.