Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΡΙΖΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ… ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΞΥΛΟ...!!! ΑΪΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ...

Σίγουρα γνωρίζετε τη λαϊκή παροιμία «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Οι «κλέφτες», λοιπόν, που φωνάζουν στη συγκεκριμένη...


Σίγουρα γνωρίζετε τη λαϊκή παροιμία «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Οι «κλέφτες», λοιπόν, που φωνάζουν στη συγκεκριμένη περίπτωση που εξετάζουμε, είναι οι συριζαίοι που οργάνωσαν αντισυγκέντρωση στην Ζάκυνθο, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος που έκανε διανομή τροφίμων το πρωί και συγκέντρωση το βράδυ η Χρυσή Αυγή, για να… τσακίσουν τους φασίστες. Μόνο που συνέβη το αντίθετο και τώρα σκούζουν σα… μωρές παρθένες, ότι τους επιτέθηκαν οι χρυσαυγίτες ενώ είχαν μαζί τους… γυναικόπαιδα (τουτέστιν γι’ αυτό έτρεχαν σα… λαγοί, για να προστατεύσουν τα… γυναικόπαιδα. Ας μην ήταν τα γυναικόπαιδα και θα ’βλεπαν οι… παλιοφασίστες). Πάνε μωρέ σύντροφοι να… τσακίσουνε τους φασίστες με γυναικόπαιδα; Που ακούστηκε αυτό; Μπορεί να είμαστε σοβαρή ιστοσελίδα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως παραμελούμε την ψυχαγωγία σας. Γι’ αυτό σας παραθέτουμε την απολαυστική ανακοίνωση των… νταήδων του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ:

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ζακύνθου

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Σε μεγάλο φιάσκο και αποτυχία κατέληξε η φασιστική μάζωξη του Σαββάτου 6 Απριλίου της Χρυσής Αυγής στη Ζάκυνθο. Η αντιφασιστική πρωτοβουλία, που ξεπήδησε στην μεγάλη συγκέντρωση του συντονιστικού των σωματείων την Παρασκευή 5/4, με δύο συλλαλητήρια το πρωί και το απόγευμα της 6ης Απρίλη, έδωσε την καλύτερη απάντηση στην Χρυσή Αυγή…

Απομονωμένοι από τη δημοκρατική κοινωνία της Ζακύνθου, οι φασίστες της Χρυσής Αυγής το βράδυ του Σαββάτου, επιτέθηκαν στην παραλιακή οδό, σε φιλειρηνική αντιφασιστική διαδήλωση που συμμετείχαν ακόμα και μικρά παιδιά, με πέτρες, γκλόμπ και αιχμηρά αντικείμενα. Να σημειωθεί μάλιστα ότι το σημείο της επίθεσης ήταν εκατοντάδες μέτρα μακριά από το Ξενοδοχείο Παλατίνο, όπου πραγματοποιούσαν πολιτική εκδήλωση. Αποτέλεσμα της επίθεσης που πρωτοστάτησε ο βουλευτής Λαγός και συμμετείχαν και μέλη της τοπικής οργάνωσης Ζακύνθου, ήταν να τραυματισθούν ειρηνικοί διαδηλωτές, μεταξύ των οποίων και ένα μέλος του Συριζα ΕΚΜ, ο οποίος κατέληξε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Περίτρανα αποδείχτηκε ότι τα δήθεν ευαίσθητο φιλάνθρωπο έργα τους είναι προπέτασμα καπνού για να καλύψουν συμμορίτικες πρακτικές βίας και απειλής κατά και των πιο στοιχειωδών δημοκρατικών ελευθεριών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ επιθυμεί να καταστήσει σαφές ότι όσο ο κύκλος των θυμάτων της Χρυσής Αυγής διευρύνεται, τόσο απειλούνται οι ελευθερίες και τα δικαιώματα όλων μας. Κανένας πια δεν είναι ασφαλής, γεγονός που σημαίνει ότι απαιτείται η μέγιστη πολιτική εγρήγορση για ενημέρωση της κοινής γνώμης, αλλά παράλληλα και συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά της Πολιτείας για πάταξη του φαινομένου της ρατσιστικής βίας και αξιοποίηση του θεσμικού οπλοστασίου προκειμένου να τιμωρούνται οι εκάστοτε δράστες.

(ΥΓ): Περαστικά στους «ειρηνικούς διαδηλωτές» που πήγαν να… «τσακίσουν τους φασίστες», αλλά κατέληξαν στο νοσοκομείο. Και καλή… ανάρρωση!

ethnikismos.net

3 σχόλια

  1. OSA KANEI I GIDA STO POYRNARI TA VRISKI STO TOMARI!!!! VRE APLYTA TA THELI O KOLOS SAS!!!!!! A>M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΕΙΝΟΙ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤ@ΡΙ@ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.