Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ DNA ΣΕ ΣΚΟΥΦΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟ...!

Με γραπτά υπομνήματα, που παραδόθηκαν από τους συνηγόρους τους, κλήθηκαν χθες να δώσουν εξηγήσεις στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης οι 20 κάτοικοι...


Με γραπτά υπομνήματα, που παραδόθηκαν από τους συνηγόρους τους, κλήθηκαν χθες να δώσουν εξηγήσεις στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης οι 20 κάτοικοι της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι από τις Αρχές για την καταδρομική επίθεση στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές.

Πρόκειται για κατοίκους της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγιάς που κλήθηκαν να καταθέσουν ανωμοτί (χωρίς όρκο και ως εν δυνάμει ύποπτοι) για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι τους αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με την επίθεση, ενώ στα υπομνήματά τους κατήγγειλαν περιστατικά «αστυνομικής αυθαιρεσίας» στη Χαλκιδική μετά την επίθεση στις Σκουριές. Με τις καταθέσεις των 20 υπόπτων, ολοκληρώθηκε η αστυνομική προανάκριση και τις επόμενες ημέρες ο φάκελος της δικογραφίας θα αποσταλεί στην αρμόδια εισαγγελέα Πολυγύρου, η οποία θα έχει τον τελικό λόγο για την ποινική τους μεταχείριση.

Σύμφωνα με διαρροές από την ΕΛ.ΑΣ., το γενετικό υλικό ενός εκ των υπόπτων ταυτοποιήθηκε με ίχνη DNA σε μάλλινο σκούφο που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης. Για ακόμη έναν κάτοικο οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι μέσω βαλλιστικής εξέτασης ταυτοποίησαν την καραμπίνα που κατείχε με αυτή που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο εργοτάξιο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο πλαίσιο των ερευνών ζητήθηκε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ότι οι εμπλεκόμενοι συνομίλησαν πριν και μετά την επίθεση στις Σκουριές, καθώς και ότι εντοπίστηκε «στίγμα» των τηλεφώνων τους στην ευρύτερη δασική περιοχή.

Πηγή: Τα Νέα


------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.