Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ" ΛΕΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Εθνικό έγκλημα χαρακτηρίζει η Χρυσή Αυγή τον διάλογο του Πρωθυπουργού με την τουρκική πλευρά, αναφερόμενη στη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρ...


Εθνικό έγκλημα χαρακτηρίζει η Χρυσή Αυγή τον διάλογο του Πρωθυπουργού με την τουρκική πλευρά, αναφερόμενη στη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας.

«Οποιαδήποτε συζήτηση για τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο αρχιπέλαγος αποτελεί συνειδητή προδοσία», υποστηρίζει και κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι «διέπραξε εθνικό έγκλημα σύροντας τη χώρα μας σε διάλογο με τους Τούρκους».

Το Αιγαίο είναι ελληνική θάλασσα και τα ενεργειακά κοιτάσματα της ελληνικής ΑΟΖ δεν τίθενται σε διαπραγμάτευση, διαμηνύει η Χρυσή Αυγή.

Ολόκληρη η αναοίνωση της Χρυσής Αυγής:

Οποιαδήποτε συζήτηση για τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο αρχιπέλαγος αποτελεί συνειδητή προδοσία. Ο Σαμαράς διέπραξε εθνικό έγκλημα σύροντας τη χώρα μας σε διάλογο με τους τούρκους. Η Χρυσή Αυγή κάνει γνωστό στους πάντες ότι: Το Αιγαίο είναι ελληνική θάλασσα και τα ενεργειακά κοιτάσματα της ελληνικής ΑΟΖ δεν τίθενται σε διαπραγμάτευση.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.