Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΕΛΙΟΣ

Ο μέχρι πρότινος Διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού και πιό πριν Διοικητής της 16Ης Μεραρχίας Αθανάσιος Τσέλιος, είναι ο νέος Αρχηγός ...


Ο μέχρι πρότινος Διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού και πιό πριν Διοικητής της 16Ης Μεραρχίας Αθανάσιος Τσέλιος, είναι ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ στο πλαίσιο των κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος γεννήθηκε το 1956 στο Πετρόπορο του Ν. Τρικάλων. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1975 και αποφοίτησε τον Ιούλιο του 1979 ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Προήχθη στο βαθμό του Ταγματάρχη το 1991, Αντισυνταγματάρχη το 1996, σε Συνταγματάρχη το 2003 και σε Ταξίαρχο το 2007. Είναι απόφοιτος του σχολείου βασικής και προκεχωρημένης εκπαίδευσης της Σχολής Πεζικού, όλων των προβλεπομένων σχολείων των Ειδικών Δυνάμεων, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας.

Είναι σε ενέργεια Αλεξιπτωτιστής και Υποβρύχιος Καταστροφέας. Υπηρέτησε για πολλά έτη σε διάφορες Μονάδες Ειδικών Δυνάμεων, καθώς και σε επιτελικές θέσεις Συγκροτημάτων και Σχηματισμών. Διετέλεσε Διοικητής Μονάδος Ειδικών Δυνάμεων και Μ/Κ ΤΠ, Συγκροτήματος και τελευταία Μηχανοκίνητου Σχηματισμού. Μέχρι το 2010 ήταν Διοίκητής στη ΣΜΥ, ενώ το 2011 είχε προαχθεί στο βαθμό του Υποστρατήγου και είχε τοποθετηθεί ως Διοικητής στη 16Η Μεραρχία του Διδυμοτείχου.

Τιμήθηκε στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του με όλα τα προβλεπόμενα μετάλλια και διαμνημονεύσεις.Είναι παντρεμένος με την κ. Δόμνα Γανωτάκη και έχει μία κόρη, την Παναγιώτα 14 ετών, μαθήτρια Β’ Γυμνασίου

----------------------------

7 σχόλια

  1. ΣΑΒΒΑ ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ,
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
    ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΗΘΙΚΟΣ
    ΜΑΧΙΜΟΣ ΤΙΜΙΟΣ .
    Η ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ,
    ΕΥΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
    ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΓΕΕΘΑ

    ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΛΙΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΤΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑΥΜΑΣΙΑ !!!

    ΠΑΠΑΛΟΧΙΑΣ Ο ΕΤΑΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνχαρητια του αξιζει αυτη η θεση ειναι πολυ καλος ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πειτε για ολο του το σοι καλυτερα!θελουμε δημευση στοιχειων οικονομικης φυσης και οχι για στρατιωτικους αλλα για τους πολιτικους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αντιπτεραρχος Βαιτσης ειναι απλα Ηγετης και με απιστευτες γνωσεις και αρετες μακαρι να τυχει και αυτος των αναλογων ελευθεριων απο τα υψηλα θεωρεια της πολιτικης και θα τα πουμε καλα στο Αιγαιο και την ανατολικη Μεσογειο. Ευγε και για αυτη την επιλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eine palikari apo ta liga ton ixa diikiti 9 mines to atomo gamai apla kai orea .mazi me ton a8anato ka8arizoune solo 3 filakia se ena vradi sto xalaro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝ ΕΤΗ 1997.ΗΜΟΥΝ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ 502.ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΡΩΤΟ!ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ.ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΙΓΡΗ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.