Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

''Ο ΙΣΟΒΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ... ΚΑΤΙΔΗΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...!!!'' ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ...!

Έβγαλαν ανακοίνωση και κατά προπονητή ποδοσφαίρου από την Πάτρα,που τους αποκάλεσε ανύπαρκτους.. «Έλα, σκατότουρκε… έλα Εβραίε, απεσταλμέ...



Έβγαλαν ανακοίνωση και κατά προπονητή ποδοσφαίρου από την Πάτρα,που τους αποκάλεσε ανύπαρκτους..
«Έλα, σκατότουρκε… έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους, έλα ν’ ακούσεις τα κερατά σας, -γαμW την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες…"


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης:

"Καλούνται τα μέλη του Σ.Π.Π.Κ.Ι. να παραστούν στην ετήσια Γ.Σ. την Κυριακή 24/3/2013, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή νέου Δ.Σ..

Επ' ευκαιρίας θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στο μεγαλύτερο ίσως σύγχρονο ποδοσφαιρικό ταλέντο και αρχηγό της Εθνικής ομάδας των νέων Γιώργο Κατίδη, τον οποίο προσπαθεί να εξαφανίσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας, γιατί χαιρέτησε ΕΛΛΗΝΙΚΑ Έλληνες φίλαθλους (!!!), η μαφία του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ, παρακλάδι της Κυβέρνησης Κόζα Νόστρα, που έχει βάλει στόχο οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του παγκόσμιου ανθέλληνα αφέντη της.

Για το Σ.Π.Π.Κ.Ι. ο Έλληνας Γιώργος Κατίδης πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για την αθλούμενη νεολαία στο προσεχώς Ελεύθερο Ελληνικό Κράτος και ισόβιος αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά κάποιον προπονητή Λίνεν, ας πάρει το κασκωλάκι του και το τεφτέρι του που αγόρασε από τα παλαιοπωλεία της Ανατολικής Γερμανίας και αφού ξεπεράσει τα δικά του ψυχολογικά προβλήματα από την πτώση του τείχους του Βερολίνου ας μας αδειάσει τη γωνιά κι όταν μελετήσει την Ελληνική Ιστορία και αντιληφθεί τι πρεσβεύει το έμβλημα της ομάδας που τον πληρώνει πλουσιοπάροχα, τη στιγμή που οι Έλληνες πεινούν, να ζητήσει εκείνος συγγνώμη. Το τελευταίο ισχύει και για τους τραγικούς κι ελάχιστους για το μέγεθος του σωματείου, παράγοντες της ΑΕΚ.

Ο Σ.Π.Π.Κ.Ι. στηρίζει τους ΈΛΛΗΝΕΣ ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Ι. Δρακάτος Χ. Δάβουλος"
Το gazzetta.gr έψαξε το θέμα και είδε ότι υπήρχε άμεση απάντηση από τον Γρηγόρη Γραμματικόπουλο, προπονητή ποδοσφαίρου από την Πάτρα που λέει τα εξής:
Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε, με την στήριξη της πράξης του Ναζιστικού χαιρετισμού του ποδοσφαριστή Κατίδη, εκ μέρους

του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς Ιθάκης, θέλω να επισημάνω τα παρακάτω.
– Ο ΣΠΠΚΙ έχει αποβληθεί από την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας, για ανυπακοή και παράβαση του Καταστατικού της.
– Οι δύο αυτοί που αυτοαποκαλούνται Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας αντίστοιχα είναι έκπτωτοι βάση του Καταστατικού της ΟΠΠΕ, άρα δενείναι προπονητές αφού δεν έχουν περάσει τις Σχολές Αναθεώρησης και Εξομοίωσης αντίστοιχα, των Διπλωμάτων τους, κάτι που σημαίνει ότιαπαγορεύεται να ασκούν το επάγγελμα του προπονητή ή να έχουν Ακαδημίες.\
– Ο Εισαγγελέας του νησιού θα είναι καλό να παρέμβει και να εξετάσει από πότε αυτοί οι δύο έχουν να κάνουν εκλογές στο ΣΠΠΚΙκαι με ποιο δικαίωμα αυτοί καλούν τους προπονητές σε Γεν. Συνέλευση
– Όμως απορίας άξιο είναι ότι οι υπόλοιποι προπονητές του νησιού τι κάνουν ,γιατί δεν δραστηριοποιούνται και να διώξουν αυτούς τουςδύο παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους και αποδίδοντας στο ΣΠΠΚΙ τη θέση που του αξίζει.
– Η μη συμμετοχή στα κοινά δεν είναι ντροπή ,αντίθετα ντροπή είναι να χαρακτηρίζεται ο ΣΠΠΚΙ σαν Ναζιστικός από τις πράξεις κάποιων ανθρώπωνπου δεν έχουν το δικαίωμα να έχουν , καμία σχέση με το Σύνδεσμο.
– Πάμε λοιπόν όλοι μαζί να διώξουμε αυτούς τους δύο,αφού δεν έχουν και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε , που κηλίδωσαν την μικρήαλλά Δημοκρατική ιστορία του Συνδέσμου του νησιού.
Μετά ήρθε νέα απάντηση από τον ΣΠΠΚΙ

Κύριε Γραμματικόπουλε, προφανώς λύσατε τα προβλήματα της Αχαΐας και είπατε να ασχοληθείτε με αυτά της Κεφαλονιάς. Μην ανησυχείτε αγαπητέ, ο εισαγγελέας που παραγγείλατε πολύ σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα του προέδρου σας.
Εμείς σαν Κεφαλονίτες, για να μην μείνετε με το παράπονο ότι δεν σας κεράσαμε κατά την επίσκεψή σας στο νησί μας (έστω και γραπτώς), σας αφιερώνουμε, με αφορμή την Εθνική μας επέτειο που γιορτάζουμε μεθαύριο, το μήνυμα του Μέγα Καραϊσκάκη προς τον επικεφαλής του τουρκικού στρατεύματος των Τρικάλων, Σιλιχτάρ Μπόδα, το 1823: «Έλα, σκατότουρκε… έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους, έλα ν’ ακούσεις τα κερατά σας, -γαμW την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες… Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε από ημάς συνθήκην με έναν κοντζιά σκατο – Σουλτάν Μαχμούτην – να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζύρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!»
(Όσοι είναι γνώστες της υπόθεσης μπορούν εύκολα να αντιστοιχήσουν τα ποδοσφαιρικά πρόσωπα με τους εβραιομογγόλους του μηνύματος του Καραϊσκάκη)._ΕΞΩ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι. Ο Πρόεδρος   Ο Γραμματέας   Ι. Δρακάτος  Χ. Δάβουλος

gazzetta


-------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.