Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ: “Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ… ΞΕΡΕΙ MUAY-THAI ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ”

Από την πρώτη στιγμή είχαμε καταλάβει πως οι αναρχικοί τρομοκράτες δεν είναι αυτό που φαίνονται… πίσω από τις παιδικές φάτσες κρύβονται ΠΟΛ...


Από την πρώτη στιγμή είχαμε καταλάβει πως οι αναρχικοί τρομοκράτες δεν είναι αυτό που φαίνονται… πίσω από τις παιδικές φάτσες κρύβονται ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, που με τις πολεμικές τέχνες που κατέχουν μπορούν να εκτελέσουν δεκάδες αντιπάλους. Τα καλάσνικοφ τα είχαν μόνο για εκφοβισμό. Δεν τα χρειάζονταν γιατί τα γυμνά τους χέρια είναι τα πιο φονικά όπλα.

Ο πατέρας του ενός golden-boy της αριστερής τρομοκρατίας (αυτού με την κοτσίδα) έκανε δηλώσεις που θα αφήσουν εποχή: “Ο γιος μου ξέρει muay-thai… αν είχαν εμπλακεί μαζί του οι αστυνομικοί, τρεις θα ήταν τώρα στην εντατική ή στο νεκροτομείο”. Παρακολουθήστε το απολαυστικό βίντεο:



ethnikismos.net

-----------------------------

15 σχόλια

  1. Σιγα μην Σκισει κανα καλτσον ο γιος σου !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν είναι καθόλου τυχαίο οτι όλοι οι γονείς των τρομοκρατών δεν πατάνε καλά!!!ψυχασθενείς και "wanna be"τρομοκράτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μονο που θα χρειαστει πλεον η αναρχο-πολεμικη μηχανη με το πλουσιο μαλι και το ροδαλο δερμα ειναι βαζελινη...


    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tτωρα που διαμένει ο γιός σου στην μπουζού θα κάνει σίου ζίτσου ο κολαράκος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δε το πιστεύετε; Πως αλλιώς θα γινόταν μέλος των πυρήνων της κλανιάς; Τα παιδιά κάνουν επανάσταση, γεμίζουν μια χύτρα φασολάδα και έρχονται να μας κλάσουν τα φρύδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΌΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΙΤΑΜ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΟΙ ΔΕ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΚΩΜΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΤΝ ΜΠΕΝΙ ΧΙΛ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΑΝΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ Κ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ..ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΑΛΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ Η ΓΟΝΕΑ ΤΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΣΤ
    ΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜUΑΥ ΤΗΑΙ ΒΛ
    ΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΡΙΡΑ ΤΗΑΙ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και 'μεις ξέρουμε ελληνικό "βαράτε" μεγάλε!!!σ'άρεσε;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σκατα στα μούτρα του του φλώρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κατουρήστε και λίγο ρε παιδιά,αυτά αν τα ανταμώσει κάποιος στο λεωφορείο ή στο δρόμο,σηκώνουν πολύ ξύλο λέμε,να γυρνάει κάποιος τώρα από το μεροκάματο και να του κάνουν τσαμπουκά,θα μαζέψουν 2 αραμπαδες ξύλο.Άιντε και καλά πολεμικές τέχνες,μόνο από βιντεοκασέτες έχουν δει.Το ότι είχαν όπλα και δε τα χρησιμοποίησαν σημαίνει πως είναι χέστηδες,αυτός που το λέει η περδικούλα του δε κολώνει πουθενά,όταν είσαι αποφασισμένος για όλα όμως,κι όχι για καταστάσεις του κώλου φαίνεται απο το μάτι.Μπράβο στην αστυνομία μας,και μεταξύ μας,αν ήμουν υπεύθυνος της αστυνομίας,θα τους πήγαινα στα μπουντρούμια χωρίς ξύλο.Απλά θα τους έδειχνα το κελί του Ομάρ του καναλάρχη,όποιος με κατάλαβε,κι άστους να τους κόψει κρύος ιδρώτας,χεχε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΓΕΛΕΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ,ΣΟΒΑΡΑ;
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΥΚΑΛΟ.
    ΜΑΛΑΚΑ,Ε,ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΕΝΑ ΚΩΛΙ! ΜΑ ΕΝΑ ΚΩΛΙ!!!!!................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και το μυαλό σας είναι θολό, πω πω, πω πω, πω πω, πω πω. Και το μυαλό ήταν λειψό, τώρα απ το ξύλο πιο θολό. Πω πω, πω πω, πω πω, πω πω..

    Ποιητής Φανφάρας, για τους Τρομπέν των Δασών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο.Κ.....πατέρα καρνάβαλε...εγώ δέχομαι ότι ο γιος σου είναι η πολεμική μηχανή του muay thai.....γιατί όμως βάζω στοίχημα ότι η ξαδερφούλα μου η 17χρονη του σπάει τα μούτρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γιατι λενε σινεχια για αφτουσ σιγα μιν καλασι κανενα μαλι μετουσ αλιταραδεσ τορα μεσα ξερι ο γιοσου ποσα τετια κολαρακια περιμενουν και δεν λενε γιατα 2 παιδια που πεθανανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.