Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ...;;; Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Γ. ΧΑΡΙΣΗΣ: "ΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ "ΠΥΡΗΝΕΣ"

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από την ΕΛ.ΑΣ για τους δύο καταζητούμενους ως συμμετέχοντες στη ληστεία στην Κοζάνη, έγινε ...


Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από την ΕΛ.ΑΣ για τους δύο καταζητούμενους ως συμμετέχοντες στη ληστεία στην Κοζάνη, έγινε γνωστό πως ένας από αυτούς είναι γιος γνωστού συνδικαλιστή.

Πρόκειται για τον καταζητούμενο Φοίβο Χαρίση ο οποίος είναι γιος του γνωστού συνδικαλιστή που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Χαρίση.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών το NewsIt επικοινώνησε με τον συνδικαλιστή κ. Χαρίση, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει προς το παρόν κανένα σχόλιο.

Ωστόσο, επιβεβαίωσε πως ο εικονιζόμενος στη φωτογραφία είναι πράγματι ο γιος του. 

2 σχόλια

  1. na herese to kolopaido poy evgales P@P@R@!!! ante kai isovia!!! antonis elassona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΗ ΑΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
    ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΣΑΡΜΠΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΦΕΤΙ, ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ "ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ!" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ!
    ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ Π@Π@Ρ@Σ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.