Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ!

Η διάσημη συγγραφέας, της μεγαλοαστικής οικογένειας Γιος της Παυλίνας Νάσιουτζικ, εγγονός ...



Η διάσημη συγγραφέας, της μεγαλοαστικής οικογένειας
Γιος της Παυλίνας Νάσιουτζικ, εγγονός του Αθανάσιου Νάσιουτζικ ο οποίος το 1984 είχε δολοφονήσει με σφυρί τον Αθανάσιο Διαμαντόπουλο στο Κολωνάκι και κολλητός του Αλέξη Γρηγορόπουλου ο ένας από τους συλληφθέντες στο Βελβεντό.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ
Η συγγραφέας Παυλίνα Νάσιουτζικ γεννήθηκε το 1962, σπούδασε Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ και είναι διδάκτωρ Φιλοσοφίας. Εγινε γνωστή με τα βιβλία "Μαμάδες Βορείων Προαστίων", "Κάψτε τα νυφικά" και "Μύκονος Μπλουζ". Μεγάλωσε στα πούπουλα καθώς η μεγαλοαστική οικογένεια της ήταν πάμπλουτη. Ο πατέρας της Αθανάσιος Νάσιουτζικ ήταν επιχειρηματίας και πρόεδρος της Ενωσης Λογοτεχνών. Η παραμυθένια ζωή της Παυλίνας Νάσιουτζικ άλλαξε βίαια και απότομα οταν εκείνη ήταν 22 ετων καθώς το 1984 ο πατέρας της κατηγορηθήκε και καταδικάστηκε για τη δολοφονία του Αθανάσιου Διαμαντόπουλου στο Κολωνάκι. Η συγγραφέας μάλιστα έγραψε και βιβλίο για το θέμα αυτό με τον τίτλο "Τόση λίγη αλήθεια".
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ 97 ΣΦΥΡΙΕΣ
Η στυγερή δολοφονία του 73χρονου Διαμαντόπουλου έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου 1984. Ο τραγικός θάνατός του έγινε με σφυρί. Μάλιστα το θύμα δέχτηκε 97 χτυπήματα στο κεφάλι. Ο ιατροδικαστής είχε πει τότε πως ο δράστης ήθελε να του πολτοποιήσει τον εγκέφαλο. Το έγκλημα που προκάλεσε σάλο έμεινε γνωστό στην ιστορία ως "το έγκλημα στο Κολωνάκι".
Ο ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ
Ο Νίκος Ρωμανός ήταν 15 ετών οταν ο συμμαθητής του Αλέξης Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του. Ηταν μάλιστα ο βασικός μάρτυρας κατά του Επαμεινώνδα Κορκονέα ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου.
Πέντε χρόνια μετά ο Νίκος Ρωμανός συλλαμβάνεται και κατηγορείται για τη διπλή ληστεία που έγινε στο Βελβεντό Κοζάνης το πρωί της περασμένης Παρασκευής ενώ ερευνάται και η συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση "Πυρήνες της Φωτιάς" λόγω των διασυνδέσεων του με τα άλλα φερομενα ως μέλη της οργάνωσης.

πηγή: metrogreece

1 σχόλιο

  1. πιο χαρτζιλικη σε ληστεια τους επιασαν αν δε το εχετε κτλβ ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.