Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Την προσεχή εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να συνεδριάσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), υπό την προεδρία του πρωθυπ...

Την προσεχή εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να συνεδριάσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να ασχοληθεί με τις φετινές κρίσεις, ξεκινώντας από αυτές των αρχηγών των Κλάδων.
Οι πληροφορίες αυτές έχουν ενταθεί, μετά την απόφαση του ΥΕΘΑ Πάνου Παναγιωτόπουλου να μην μεταβεί την προσεχή εβδομάδα στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο των ομολόγων του της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και να τον εκπροσωπήσει σε αυτήν ένας εκ των δύο υφυπουργών.
Επίσης, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές του υπουργείου, αν είναι να γίνουν κρίσεις σε επίπεδο αρχηγών, αυτές πρέπει να έχουν γίνει μέχρι 20 Φεβρουαρίου, ώστε ακολούθως και από 1ης Μαρτίου να ξεκινήσουν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς θέμα ηγεσίας σε κάποιο Κλάδο ή ηγεσιών σε περισσότερους.
Και αυτό προκειμένου να μην επαναληφθεί η περσινή τραγελαφική κατάσταση με τις τακτικές κρίσεις να γίνονται στις αρχές Νοέμβριου, αντί τον Μάρτιο, λόγω των δύο εκλογικών αναμετρήσεων και των αντίστοιχων αναβολών τους.
Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει όπως ήταν επόμενο πλήθος επιχειρησιακών, κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων, τόσο στους Κλάδους, όσο και στα στελέχη και στις οικογένειές τους, κάτι βεβαίως που κανένας δεν θέλει να επαναληφθεί φέτος.

Λ.Σ.Μ.

-----------------------------

1 σχόλιο

  1. Κάτι ανθλγοί Σ.Ξ. μας ξεχάσανε πέρσι...και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουμε μειονεκτήσει σε μόρια...κανένας τρόμπας δε το σκέφτηκε αυτό αλλά στα αρχ....δια τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.