Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ: ΤΗΝ ΞΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟ!.. ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΙΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ, ΟΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ "ΣΤΑΖΙ" ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ - ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

Μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο η δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου έχασε τη μάχη με τη ζωή χθές Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 σε ηλικ...

Μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο η δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου έχασε τη μάχη με τη ζωή χθές Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 σε ηλικία μόλις 49 ετών. Ήταν μια από της πιο δυναμικές και μάχιμες ρεπόρτερ της Ελληνικής Δημοσιογραφίας, διαγράφοντας μια σημαντική διαδρομή στον χώρο των ελληνικών ΜΜΕ, τόσο στις εφημερίδες όσο και στο ραδιόφωνο, με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και θέματα που αποδείχτηκαν μεγάλα σκάνδαλα τα οποία απασχόλησαν τη Δικαιοσύνη. Μεταξύ των πολλών επιτυχιών της ήταν η αποκάλυψη ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν έμμισθος πράκτορας της Ανατολικογερμανικής Μυστικής Υπηρεσίας "Στάζι" με το ψευδώνυμο "Ρόκκο", ότι ο Μέγας Ευεργέτης της Ελλαδικής Εκκλησίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ήταν ένας δεύτερος Κοσκωτάς, ότι ο Μηνάς Κυριακού του "Αντέννα" είχε χτίσει αυθαίρετη βίλλα πάνω στο κύμα, το σκάνδαλο Χριστοφοράκου - Ζήμενς και πολλά - πολλά άλλα... Όλα δείχνουν ότι η Αριστέα είχε την τύχη του Αρχιεπισκόπου "Κεραυνού", του Τάσσου Παπαδόπουλου,του Στρατηγού Δ. Δήμου και λοιπών Πατριωτών που "έπαθαν" ξαφνικά καλπάζοντα καρκίνο!!..
Η Αριστέα Μπουγάτσου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964, μεγάλωσε στους Γαργαλιάνους και σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ, όπου έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στο Management .
Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της πορεία στις εφημερίδες «SPORTIME» και «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ». Στη συνέχεια επί 14 χρόνια εργάστηκε στο συγκρότημα Αλαφούζου, στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και το ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ» και τα τελευταία χρόνια, μετά τον εξαναγκασμό της σε παραίτηση από τον Όμιλο, εργάστηκε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», όπου υπήρξε και η ψυχή της επανέκδοσής της.
Θα μείνει γνωστή για τις μεγάλες και αποκαλυπτικές δημοσιογραφικές επιτυχίες της (SIEMENS, PROTON BANK κ.ά.) και τον ασυμβίβαστο και χαλύβδινο χαρακτήρα της.
Η Αριστέα Μπουγάτσου ήταν, όπως λένε οι φίλοι και συνάδελφοί της, από την πάστα του αληθινού και ασυμβίβαστου ρεπόρτερ που αναζητά την αλήθεια με πείσμα και δεν διστάζει μπροστά σε καμία δυσκολία για να τη δώσει στους αναγνώστες της.
Ευγενική, δυναμική, αγαπητή και άψογη συνάδελφος, διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια και την ευσυνειδησία της.
Στη σύντομη ζωή της άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τη γνώρισαν. Είχε πολλά προσόντα και μεγάλες προοπτικές. Η μοίρα, όμως, φαίνεται, είχε άλλα σχέδια. Έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι και στέρησε τη δημοσιογράφο από την εφημερίδα της και τους συναδέλφους της, την καλή φίλη από τους φίλους της.
Κατά την επιθυμία της δεν ανακοινώνεται η κηδεία της.

ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ!
Το περασμένο καλοκαίρι, οι βρωμεροί Αριστεροί που λυμαίνονται την Ελλάδα λεηλάτησαν το πλούσιο Αρχείο της στην "Ελευθεροτυπία" όπου εργαζόταν για να μή βγούν οι βρωμιές του Κόκκαλη, του Χριστοφοράκου, του Λαυρεντιάδη και άλλων μεγαλόσχημων. 
Διαβάστε την επιστολή - καταγγελία που είχε κάνει τότε η αείμνηστη από χθές Αριστέα Μπουγάτσου:

 "Την Κυριακή -29 Ιουλίου 2012-ανακάλυψα πώς λεηλατήθηκε κυριολεκτικά αλλά και επιλεκτικά το μέρος απο το αρχείο μου που είχα αφήσει στην 'Ε' και περιελάμβανε έγγραφα σημαντικών υποθέσεων τα οποία μάζευα επί χρόνια .

Η ντουλάπα δεν ήταν παραβιασμένη αλλά βρέθηκε ξεκλείδωτη , τα δε αρχειοθετημένα έγγραφα είχαν ψαχθεί προφανώς επι ώρες καθώς απ' αυτά αφαιρέθηκαν κυρίως στοιχεία λογαριασμών που βρίσκονταν σε πολλούς φακέλους .

Μάλιστα, όποιος ή όποιοι υπαίτιοι, μετά την πράξη τους, αφου συγκέντρωσαν απο κοντινά αλλά και απομακρυσμένα γραφεία άλλων συναδέλφων άσχετα έγγραφα,τα απόθεσαν πάνω απο το λεηλατημένο αρχείο για να καλύψουν το πλιάτσικο".

 ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.