Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΜΠΑΡΑΖ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΛΟΠΩΝ...

Δίνουν και παίρνουν οι κλοπές κάθε είδους στην Πάτρα, κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, αλλά η πραγματική τους έκταση θα απο...

Δίνουν και παίρνουν οι κλοπές κάθε είδους στην Πάτρα, κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, αλλά η πραγματική τους έκταση θα αποκαλυφθεί όταν θα επιστρέψουν στα σπίτια τους όσοι έφυγαν για να περάσουν αλλού τις γιορτές.

Την Αστυνομία απασχολεί η δράση μιας τριμελούς σπείρας κακοποιών που χτυπούσαν τα κουδούνια των σπιτιών στις περιοχές της Παραλίας και των Βραχνέικων δήθεν για να πουν τα… κάλαντα, αλλά όταν δεν τους άνοιγαν παραβίαζαν τις πόρτες με λοστό! Σε μια περίπτωση, όμως, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με την ιδιοκτήτρια που απλώς δεν ήθελε να ακούσει άλλα κάλαντα και δεν άνοιξε την πόρτα της! Μόλις την είδαν, τράπηκαν σε φυγή και με την περιγραφή που έδωσε η γυναίκα αναζητούνται.

Στην περιοχή της Αγυιάς, διαρρήκτες παραβίασαν την συρόμενη πόρτα ενός σούπερ μάρκετ και, πριν προλάβει να ηχήσει ο συναγερμός, άρπαξαν το κουτί με τα κέρματα που βρισκόταν στην είσοδο για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού»! Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν πριν προλάβει να φτάσει το περιπολικό της Αστυνομίας.

Ακριβά στοίχισε η διασκέδαση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο κέντρο της Πάτρας για μια νεαρή γυναίκα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Είχε ήδη ξημερώσει όταν άφησε την τσάντα της σε έναν καναπέ, αλλά κάποιος καραδοκούσε και την άρπαξε χωρίς να το αντιληφθεί! Μέσα, υπήρχαν δυο κινητά από τα οποία το ένα αξίας 600 ευρώ, 60 ευρώ, μια κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ και άλλα διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών, ένας νεαρός άνδρας άρπαξε την τσάντα μιας γυναίκας σε κεντρική οδό της Πάτρας και το έβαλε στα πόδια πριν προλάβει να τον εμποδίσει κάποιος. Η τσάντα περιείχε 450 ευρώ, ένα βιβλιάριο καταθέσεων, την ταυτότητα και προσωπικά αντικείμενα της ιδιοκτήτριας.protothema.gr

----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.