Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ... ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΥΣΙΚΑ...

Μπορεί στην Ελλάδα οι μισθοί να μειώνονται όλο και περισσότερο για να πιάσουμε τους στόχους του Μνημονίου, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με το...


Μπορεί στην Ελλάδα οι μισθοί να μειώνονται όλο και περισσότερο για να πιάσουμε τους στόχους του Μνημονίου, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους διάφορους οργανισμούς αμφίβολης αποτελεσματικότητας που επιδοτούνται από τον κρατικό κορβανά.

Οι επενδύσεις μπορεί να μην ήρθαν ποτέ από το Invest in Greece αλλά ο οργανισμός εξακολουθεί να υπάρχει και να καταναλώνει κρατικούς πόρους. Και, αν ευσταθεί το δημοσίευμα της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία», προσελκύει κομματικά στελέχη που τοποθετούνται εκεί χωρίς διαγωνισμό αλλά με παχυλές αμοιβές.

Έτσι, υποστηρίζει στο δημοσίευμά της η εφημερίδα, συνέβη με την δικηγόρο κυρία Μαρία Κλαυδιανού του Γεωργίου. Η κ.Κλαυδιανού πολιτεύεται με το ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο, και μπόρεσε για λίγους μήνες να γίνει βουλευτής, όταν αντικατέστησε τον Δημήτρη Βαρβαρίγο, ο οποίος αρνήθηκε να ψηφίσει το Μνημόνιο 2.

Μέχρι την έλευσή της στη Βουλή, η κ.Κλαυδιανού είχε διοριστεί συνεργάτης του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου (εικόνα) στο υπουργείο Οικονομικών, από όπου έφυγε για να πάει στη Βουλή, όπου ψήφισε το δεύτερο Μνημόνιο. Αμέσως μετά, στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου η κυρία Κλαυδιανού ήταν εκ νέου υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο, αλλά απέτυχε να πάρει τη μονοεδρική.parapolitika.gr

--------------------------------

1 σχόλιο

  1. Λαμώγια παντού μας έχουν ζώσει και κατατρώγουν τις σάρκες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.