Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ... ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΘΕΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ο ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Με τη Χρυσή Αυγή και τους ιερωμένους που της «χαϊδεύουν τα αυτιά» τα έβαλε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος τονίζοντας πως το ...


Με τη Χρυσή Αυγή και τους ιερωμένους που της «χαϊδεύουν τα αυτιά» τα έβαλε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος τονίζοντας πως το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου προσβάλει, διώκει και εξευτελίζει καθημερινά τον Χριστό και το πράττει στα πρόσωπα, των προσφύγων, των μεταναστών ακόμα και των παιδιών.

Ο Μητροπολίτης Παύλος στην ομιλία του για το μεταναστευτικό, στο συνέδριο «Εκκλησία και Αριστερά» που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη επεσήμανε πως «για την Εκκλησία είναι αδιαπραγμάτευτη η αξία του ανθρώπινου προσώπου. Ο λόγος του Θεού έχει απόλυτο και αιώνιο κύρος. Είναι άλλο το θέμα των προσφύγων και των προβλημάτων που μια ανίκανη πολιτική ηγεσία άφησε να δημιουργηθούν και άλλο η απόλυτη αξία του ανθρώπινου προσώπου».

Παράλληλα επιτέθηκε και στους ιερείς που τάσσονται στο πλευρό της Χρυσής Αυγής αναφέροντας «κάθε χαΐδεμα ιερωμένου προς την Χρυσή Αυγή δείχνει ακύρωση της πίστης».

Πρόσθεσε μάλιστα πως τα κέντρα φιλοξενίας - κράτησης των μεταναστών «σε καμία περίπτωση λύση δεν είναι ένας σύγχρονος άλλου τύπου Καιάδας, λύση δεν είναι οι χωματερές ανθρώπων. Από την άλλη πλευρά οι μετανάστες δεν είναι ούτε ένα θέμα για εύκολη ρητορεία, ούτε για αδάπανη προοδευτικότητα».

------------------------

3 σχόλια

  1. Ο εθνικισμὀς δεν οδηγεἰ πουθενἀ εἰναι η καταστροφἠ του ανθρὠπου αργἀ ἠ γρἠγορα ο Θεὀς τιμωρεἰ προσωπικὠς ἠ συλλογικὠς αναλὀγως με την κατἀσταση που βρἰσκονται και τις πολιτικἐς που εφαρμὀζουν οι εθνικιστἐς ἐναντι των υπολοἰπων ανθρὠπων που συμβιοὐν μαζἰ τους σε μια χὠρα διὀτι ο νὀμος του Θεοὐ πἀντα μα πἀντα επικρατεἰ και αυτὀ θα συνεχιστεἰ μἐχρι την συντἐλεια της γης.Αυτὀ σας το λἐω φιλικἀ γιατἰ αγαπὠ και σἐβομαι τον κἀθε ἀνθρωπο που διαθἐτει ὀμως μἐσα του ανθρωπιἀ αλλἀ και ὀλη την κτἰση του Θεοὐ δηλαδἠ ὀλα αυτἀ που δημιοὐργησε ο Δημιουργὀς.
    Με αγἀπη και εκτἰμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΚΡΙΒΩΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ 2012. ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΩΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΑΚΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΥ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΡΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΓΙΕ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΕ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ 2012. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΩΝΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΤΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΓΝΑΚΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΕΣΠΟΤΑ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη η απώλεια από τήν ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ τού ΕΘΝΑΡΧΗ Χριστόδουλου. Πραγματικός κεραυνός, στήριζε ηθικά τόν λαό καί κυρίως τήν νεολαία, η οποία ήταν εγκαταλελειμμένη στά νύχια τών άθεων πού κάνανε "πάρτυ" από τήν μεταπολίτευση καί μετά.
    Τώρα η νεολαία είναι ακόμα χειρότερα προδομένη καί παραδομένη στά "αγαθά" τού μνημονίου, τής ανεργίας καί τού πνευματικού κενού στήν εποχή τών ανάξιων κομματόσκυλων καί οργανωτών κομμουνοσυνεδρίων άθεων υποκριτών ΤΡΑΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.