Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ... "ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ Η ΒΟΜΒΑ"...

Αμέσως μετά την έκρηξη της βόμβας στο εμπορικό κέντρο «The Mall», στο Μαρούσι, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δ...


Αμέσως μετά την έκρηξη της βόμβας στο εμπορικό κέντρο «The Mall», στο Μαρούσι, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στην Κατεχάκη, ενώ προηγήθηκε ενημέρωση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για την έκρηξη της βόμβας και είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, καθώς και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.

«Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος εξερράγη σήμερα το πρωί σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, δεν στόχευε μόνο το συγκεκριμένο κτήριο. Στόχευε τη δημοκρατική ομαλότητα, την κοινωνική ειρήνη και την προοπτική για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας», αναφέρει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης σχετικά με την έκρηξη στο Mall.

«Η ώρα αυτή είναι ώρα κρίσης για όλους. Δεν αρκεί η φραστική καταδίκη του συγκεκριμένου συμβάντος. Απαιτείται απόλυτη απομόνωση της βίας και της τρομοκρατίας από τον πολιτικό κόσμο, χωρίς αστερίσκους και χωρίς υποσημειώσεις. Το μήνυμα πρέπει να είναι ένα: η Δημοκρατία μας ούτε πτοείται ούτε τρομοκρατείται», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Κυβερνητικά στελέχη επισημαίνουν ότι προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό το γεγονός ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε ώρα που στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν παιδιά.

«Τέτοιες ενέργειες πλήττουν το δημοκρατικό πολίτευμα και προσπαθούν να το αποσταθεροποιήσουν. Η δημοκρατία δεν φοβάται την τρομοκρατία, τέτοιες ενέργειες δεν θα κάμψουν το ηθικό και το φρόνημα κανενός» σχολίασε στον Σκάι ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χαράλαμπος Αθανασίου, καταδικάζοντας την επίθεση.

--------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.