Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...!!! ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΒΡΕΦΟΥΣ 33 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΡΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΙΤΙΑΣ...!!!

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου διεκομίσθη από την Λέρο ένα βρέφος μόλις 33 ημερών με συμπτώματα υποθερμίας και δύσπνοιας, αλλά κα...

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου διεκομίσθη από την Λέρο ένα βρέφος μόλις 33 ημερών με συμπτώματα υποθερμίας και δύσπνοιας, αλλά και ασιτίας. Δυστυχώς, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο ενημερώθηκε ο παιδίατρος του νοσοκομείου Λέρου σχετικά με επείγον περιστατικό που αφορούσε βρέφος 33 ημερών, το οποίο διεκομίσθη σε άσχημη κατάσταση, στα επείγοντα, με συμπτώματα υποθερμίας και δύσπνοιας.

Άμεσα οι γιατροί προέβησαν σε όλες της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, διαπιστώνοντας ότι το βρέφος, εκτός από υποθερμία, υπέφερε και από ασιτία!

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές και άλλες πηγές, το βρέφος γεννήθηκε την 15η Δεκεμβρίου 2012 και ζύγιζε περίπου 3,5 κιλά. Όμως, κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι το βάρος του δεν ξεπερνούσε τα τρία κιλά.

Οι γιατροί ενημέρωσαν ως όφειλαν τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές και το βρέφος διεκομίσθη με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ όπου εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το βρέφος συνόδεψε η 24χρονη μητέρα του, μετά από σχετική έγκριση από την οικεία εισαγγελική αρχή. enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.