Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΜΑ:  ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Το σπίτι του Μακεδονομά...


ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΘΕΜΑ: ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
Το σπίτι του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά στην Κηφισιά, ένα αρχοντικό που κάποτε ήταν κόσμημα για την περιοχή, έχει αφεθεί έρημο, παραδομένο στα στοιχεία της φύσης. Ενώ έχει χαρακτηριστεί από το 2009 από το υπουργείο Πολιτισμού σαν διατηρητέο μνημείο, βρίσκεται σήμερα σε οριακό σημείο. Λεηλατημένο, στην ουσία είναι έτοιμο να καταρρεύσει, αν δεν γίνουν ενέργειες για την διάσωση του. Και ενώ η Πολιτεία, μπορεί να δαπανά εκατομμύρια ευρώ αναστηλώνοντας τζαμιά, δεν έχει δείξει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για την συντήρηση ενός μνημείου, που εκτός του ότι ανήκε σε έναν από τους βασικούς πρωτεργάτες του Μακεδονικού Αγώνα, ήταν ένα από τα ωραιότερα αρχοντικά στην Κηφισιά.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
1) Γιατί αφέθηκε το σπίτι του ήρωα Παύλου Μελά σε αυτή την κατάσταση;
2) Τι προτίθεστε να πράξετε προκειμένου να τερματιστεί η απαράδεκτη αυτή κατάσταση;
Αθήνα, 11/12/2012|
Ο Ερωτών Βουλευτής
ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ
Βουλευτής Β΄ Αθηνών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

----------------------------------

1 σχόλιο

  1. Διαμενω εις τας Γερμανιας

    Ε λοιπον χθες ηθελα να δω το βιντεο στο Γιουτιουπ για την επερωτηση του Κασσιδιαρη στην βουλη για τα Ελληνικα Πετρελαια αλλα ηταν αποκλεισμενο! εχχει καταντησει αηδια πλεον!

    Αν διαβασει κανενας βουλευτης της Χρυσης Αυγης ας κανη και μια επερωτηση στο Βολευτηριο τους για τι Ολα Τα Βιντεο που σχετιζονται με το κομμα των Ελληνων Εθνικιστων που πηρε 500000 ψηφους σε δυο απανωτες δημοκρατικες εκλογες και τωρα ειναι τριτο κομμα στις δημοσκοπησες, ειναι αποκλεισμενα στη Γερμανια! οπου σχεδον κανεις δεν τα καταλαβαινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.