Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠ΄ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ ΣΤΟ... ΤΑΠΕΙΝΟ ΑΡΝΑΚΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΥΨΗΛΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ" ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ...

Χριστούγεννα μέσα στην φυλακή για τους... επώνυμους του Κορυδαλλού. Πρώτη - πρώτη η Βίκυ Σταμάτη, η οποία δέχθηκε ένα κουτί με λαχταριστά...


Χριστούγεννα μέσα στην φυλακή για τους... επώνυμους του Κορυδαλλού. Πρώτη - πρώτη η Βίκυ Σταμάτη, η οποία δέχθηκε ένα κουτί με λαχταριστά μελομακάρονα, που δεν τα κράτησε όμως για τον εαυτό της. Λίγο η προσεγμένη διατροφή, λίγο η γενναιοδωρία και η Βίκυ Σταμάτη τα χάρισε, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε συγκρατούμενες της στις γυναικείες φυλακές.

Σε ό, τι αφορά πάντως δημοσιεύματα για τα γούρια που φέρεται να χάρισε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους, πηγές από τον Κορυδαλλό αναφέρουν ότι αυτό δεν γίνεται, καθώς απαγορεύεται από τον σωφρονιστικό κώδικα. Έτσι, τα μόνα φυλαχτά που μπήκαν στην φυλακή είναι τα σταυρουδάκια που μοίρασε το πρωί ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μαζί με τους λόγους παρηγοριάς προς τους κρατουμένους. Χωρίς χαβιάρι, φουαγκρά και τη χλιδή των προηγούμενων ετών γιόρτασαν τα Χριστούγεννα οι επώνυμοι προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό. Έτσι, ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, οι συγκρατούμενοι για την ίδια υπόθεση, αλλά και ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης μαζί με τους μπον βιβερ υπεύθυνους των εταιριών Energa και Hellas Power, περιορίστηκαν στο ταπεινό αρνάκι με πατάτες, που έφαγαν όλοι οι κρατούμενοι στον Κορυδαλλό.

Κάποιοι μάλιστα που είχαν συνηθίσει τη γαλλική σαμπάνια περίμεναν πως και πως τη μπύρα που θα συνόδευε το γιορτινό τραπέζι. Στάθηκαν όμως άτυχοι, γιατί την τελευταία στιγμή κόπηκε το ποτό από το χριστουγεννιάτικο μενού. Οι περισσότεροι κρατούμενοι ωστόσο, παρέλαβαν από τους συγγενείς τους, χριστουγεννιάτικα πακέτα με γλυκίσματα.

Πρόσθετα επισκεπτήρια θα έχουν όλοι οι κρατούμενοι στη διάρκεια των εορτών για να δεχθούν γλυκίσματα και φαγητό από συγγενικά τους πρόσωπα. Την τιμητική τους στα πακέτα θα έχουν βέβαια τα μελομακάρονα, αφού οι κουραμπιέδες για ευνόητους λόγους δεν μπαίνουν εύκολα στις φυλακές.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα κελιά θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τα ξημερώματα για να επικοινωνήσουν οι κρατούμενοι τηλεφωνικώς με τους συγγενείς τους και να ανταλλάξουν ευχές.

(Πηγή: star)

-----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.