Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΟΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ... ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ... ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΥΓΑ...!

ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ...;;; ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΥΓΑ... ΚΑΠΩΣ ΕΤΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΠΑΡΤΥ... ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΤΑ... ΚΙ ΟΧΙ ΔΥ...


ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ...;;; ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΥΓΑ... ΚΑΠΩΣ ΕΤΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΠΑΡΤΥ... ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΤΑ... ΚΙ ΟΧΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ...!

Με κλεμμένα οινοπνευματώδη ποτά τα «έτσουζε» ένα ζευγάρι Αλβανών στη Χρυσούπολη της Καβάλας! Όποτε τους τελείωναν αυτά που έκλεβαν, έκαναν νέα «επίσκεψη» στο ίδιο κατάστημα και έκλεβαν άλλα!

Στη δεύτερη απόπειρά τους να «βουτήξουν» από το μαγαζί πέντε φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, ο ιδιοκτήτης τους πήρε είδηση και ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο 49χρονος και η 42χρονη σύντροφός του συνελήφθησαν και κατά την διάρκεια της προανάκρισης ομολόγησαν ότι στις 16 Νοεμβρίου είχαν κλέψει από το ίδιο κατάστημα άλλες 16 φιάλες με διάφορα ποτά!

1 σχόλιο

  1. Χρόνια τώρα τα ίδια και τα ίδια ακούμε και διαβάζουμε. Και τα επόμενα χρόνια έτσι θα συνεχίσουμε, διότι δεν υπάρχει κράτος.

    Δεν γίνεται τίποτε, οι Αλβανοί και άλλοι λαθροεισβολείς "κατσικώθηκαν", που έλεγε και η μακαρίτισσα Κάραλλη, και κανένας δεν τους κουνά. Ξέρουν ότι εδώ είναι παιδική χαρά κάθε κακοποιού, από μικροκλέφτη μέχρι βιαστή και δολοφόνου, γι αυτό προτιμούν την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.