Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Η ΡΕΒΕΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΟΥΖΟΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ...

enikos.gr._ Εξερχόμενος από την εισαγγελία ο καταζητούμενος, Γιάννη Καρούζος, δήλωσε: «να προσέχει η Ρεβέκκα τον εαυτό της και τα παιδιά», ...


enikos.gr._ Εξερχόμενος από την εισαγγελία ο καταζητούμενος, Γιάννη Καρούζος, δήλωσε: «να προσέχει η Ρεβέκκα τον εαυτό της και τα παιδιά», αναφερόμενος στη σύζυγό του, Ρεβέκκα Σκαφτούρα, ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο της Real news, Αθανασία Αγγελοπούλου.

Ο επιχειρηματίας, σε ερώτηση αν έχει κάποιο παράπονο, απάντησε ότι «δεν υπάρχει παράπονο, μόνο αγάπη».

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται αυτή την ώρα ο Γιάννης Καρούζος και αναμένεται μέχρι αύριο το πρωί η μεταφορά του στις φυλακές της Χαλκίδας.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Καρούζος μεταφέρθηκε στην εισαγγελία Πειραιά και ακολούθησε η διαδικασία της δακτυλοσκόπησης και φωτογράφησης στην Πέτρου Ράλλη.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη το πρωί σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας από άνδρες της ασφάλειας και της αντιτρομοκρατικής. Εκκρεμούν σε βάρος του έξι καταδικαστικές αποφάσεις για μη απόδοση ΦΠΑ και συνολική ποινή κάθειρξης 19 έτη. 

-------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.