Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ... ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...

Ανακοίνωση του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. σχετικά με την Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ΔΕΥΤΕΡΑ 3...


Ανακοίνωση του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. σχετικά με την Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012


ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/12/2012 η Γενική Συνέλευση της ΕΦΕΚ Αθήνας. Το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ για ακόμα μια φορά κοίταξε το φοιτητή στα μάτια και είπε τα πράγματα ξεκάθαρα. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και τίποτα και κανένα να φοβηθούμε. Οι θέσεις και οι απόψεις μας είναι πάγιες και ξεκάθαρες. Αν και πολλές φορές οι θέσεις μας χρησιμοποιούνται και λέγονται  από άλλους. Ο αγώνας γίνεται στη πράξη και όχι στα λόγια, οι  αγώνες της κάθε παράταξης γράφονται στην ιστορία της. 

Το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, όπως πάντα τεκμηρίωσε ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου την Εθνική γραμμήΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. Η απεμπλοκή από τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, αποτελεί το πρώτο βήμα για την Επανατοποθέτηση του Κυπριακού στις σωστές του βάσεις, ως προβλήματος παράνομης εισβολής, συνεχιζόμενης κατοχής και εποικισμού.  Οι προβλέψεις και προειδοποιήσεις του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ ως προς τη διαδικασία ομοσπονδοποίησης της Κύπρου, δυστυχώς επαληθεύονται : η κυβέρνηση Καταστρόφια κάνει καθημερινώς υποχωρήσεις στο εθνικό μας ζήτημα. Η εξωτερική μας πολιτική είναι μηδαμινή αφού αφήσαμε ανεκμετάλλευτη μέχρι στιγμής την ευκαιρία του φυσικού αέριου για να δημιουργήσουμε συμμαχίες, οι οποίες θα ήταν μοχλός πίεσης προς τη τουρκία για την αδιάλαχτη στάση της στο Κυπριακό. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να καταγγελθεί η τουρκια για τα εγκλήματα της στην Κύπρο, την άσκηση διεθνούς διαφώτισης του Κυπριακού και την ισχυροποίηση του Ενιαίου Αμυντικού δόγματος με την ΜητέραΕΛΛΑΔΑ.
  
Ψηφίσματα που κατέθεσε το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. στη Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ε.Κ.:

-          Εναντία στην επαναπροσέγγιση, στη εκ περιτροπής προεδρία, την παραμονή εποίκων και στη σταθμισμένη ψήφο, τα οποία έμμεσα αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος .
-          Καταγγελία της συνεχιζόμενης παρουσίας των βρετανικών βάσεων.
-          Καταγγελία στον ΟΗΕ για το έγκλημα του εποικισμού.
-          Εναντία στο φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης που μαστίζει τη Κύπρο και Ελλάδα
-          Αυτονόμηση του συλλόγου της ΕΦΕΚ από την κομματοκρατατούμενη ΠΟΦΕΝ
-          Αύξηση της φοιτητικής χορηγίας
-          Δημιουργία υπηρεσίας εξυπηρέτησης των  φοιτητών
-          Μείωση αεροπορικών ναύλων

Αυτός είναι ο δρόμος της Απελευθέρωσης και όχι η ψευδοεπαναπροσέγγιση με τους εποίκους και τους παρανομούντες τουρκο«κύπριους».
Το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ εναντία στο κομματικό κατεστημένο λειτουργεί από τους φοιτητές για τους φοιτητές

Δυστυχώς, όπως προβλέψαμε, οι υπόλοιπες κομματικές παρατάξεις χρησιμοποίησαν τη Γ.Σ. για να απαγγείλουν το προεκλογικό παραλήρημα τους για στήριξη των υποψηφίων τους.
Συγκεκριμένα οι δύο παρατάξεις των μεγάλων κομμάτων Πρωτοπορία και Προοδευτική τάχθηκαν φανερά υπέρ του Νίκου Αναστασιάδη και Σταύρου Μαλά αντίστοιχα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στόχος τους ήταν και παραμένει η ψηφοαλιεία. Έδειξαν με τη στάση τους αυτή ότι ο φοιτητής για αυτούς δεν είναι τίποτε άλλο εκτός από αυριανοί υποψήφιοι ψηφοφόροι των ηγετών τους.    
     
Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. τονίσαμε στα επιτελεία των κομμάτων ότι τη στήριξη μας δε θα την έχει κανείς αφού κανείς τους δεν εκφράζει το τρίπτυχο για το οποίο υπάρχουμε. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ – ΕΝΩΣΗ. Οι άλλοι ας έχουν ως ηγέτες τους Νίκαρους και Μαλάδες. Εμείς έχουμε ως ηγέτη, φάρο και καθοδηγητή το Γεώργιο Γρίβα Διγενή και όλους όσους βρίσκονται στο πάνθεο των ηρώων δίνοντας το αίμα τους για τη δική μας ελευθερία. 

ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.