Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ETOIMO ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ CIA

Τις στενές σχέσεις της βασίλισσας Φρειδερίκης με τον αρχηγό της CIA Αλεν Ντάλες περιγράφει σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στην Αμερικ...

Τις στενές σχέσεις της βασίλισσας Φρειδερίκης με τον αρχηγό της CIA Αλεν Ντάλες περιγράφει σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική ο πρώην δημοσιογράφος των New York Times Στιβ Κίντσερ. Η εφημερίδα προδημοσιεύει σήμερα αποσπάσματα.
Σε ένα από αυτά αναφέρεται, σύμφωνα με το Βήμα, ότι ο Αλεν Ντάλες ήταν «τρομερός γυναικάς» και για τον οποίο η αδελφή του Ελινορ βεβαίωνε ότι «είχε σχέσεις με πάνω από εκατό γυναίκες».
Γράφει ο Στιβ Κίντσερ στο βιβλίο του:
«Μια από τις κατακτήσεις του Ντάλες, σύμφωνα με πολλές πηγές, ήταν η βασίλισσα Φρειδερίκη της Ελλάδας. Το 1958 είχε έρθει στις ΗΠΑ για περιοδεία με τον γιο της, τον μελλοντικό βασιλέα Κωνσταντίνο Β' και ακριβώς τη στιγμή που η επίσκεψη τελείωνε η βασίλισσα ανήγγειλε - χωρίς να δώσει καμία εξηγηση- ότι θα έμενε ακόμη μια εβδομάδα. Ηρθε στην Ουάσιγκτον, συζήτησε «πνευματικά ζητήματα» με τον πρόεδρο Ντουάιτ Αιζενχάουερ στο Οβάλ γραφείο και κατόπιν επισκέφθηκε τον Ντάλες στο αρχηγείο της CIA.
Εμειναν μόνοι οι δυο τους στο γραφείο του επί μια ώρα και πλέον, οπότε ένας βοηθός του Ντάλες χτύπησε την πόρτα. Μην παίρνοντας απάντηση μπήκε στο γραφείο. Ηταν άδειο. Ακουσε όμως κάποιο θόρυβο στο διπλανό δωμάτιο. Αργότερα εμφανίστηκαν και οι δυο, ο Ντάλες και η βασίλισσα.
Επιστρέφοντας στην Ελληνική Πρεσβεία η βασίλισσα έδωσε μια ερμηνεία γιατί οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις είναι τόσο στέρεες: «Αγαπούμε αυτόν τον άνθρωπο», αναφώνησε ενθουσιασμένη».
Ο Αλαν Ντάλες, αρχηγός της CIA από το 1953 ως το 1961, ήταν αδελφός του υπουργού Εξωτερικών Τζον Φόστερ Ντάλες, είχε εξασφαλίσει τον τίτλο του «εξηντάρη μορφονιού» λόγω των κατακτήσεων του στο γυναικείο φύλο, για τις οποίες φρόντιζε να ενημερώνει σχετικά τη σύζυγό του Κλόβερ, προφορικά αλλά και γραπτώς, όπως αναφέρει το Βήμα.

4 σχόλια

  1. Τελικά, θα περιμένω να βγει ένα βιβλίο, το οποίο να λέει με ποιους δεν είχε σχέσεις η άλλοτε βασιλομήτωρ της Ελλάδος.

    Από Σοφοκλή Βενιζέλο και Κων/νο Καραμανλή, μέχρι τον Αλεν Ντάλες, με πολλούς την έχουν συνδέσει. Πουλάνε πάντα αυτές οι ιστορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλατε ρε Ελληνες με θλιψη επειδη το αμερικανακι σας πηδ..ξε τη βασιλισα .

    1) Ηταν πατσαβουρα .
    2) Ο Παυλος ξενογα..ουσε (το ξερω απο γιο κολητου του )
    3) Δεν αξιζε αυτη στον Καλο ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΥΛΟ (-με ολη του την προσφορα στην Πατριδα)

    4)Το υπερκαμακι των 5 θαλασσων και των 2 ηπειρων , τον ανθρωπο που γαμ..σε καθε προοδευτικο χαζο-μου..ακι το 60-70-80- 90-2000 εως και 2011 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ το εχουμε ΦΥΛΑΚΗ

    Αυτο δεν σας πειραξε εεε??? Το παιζετε μαγκες εεε?

    το οτι ο σαβουρογαμμης πηδη..ε την ψαροκασελα σας εκανε να τα βαψετε μαυρα....

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ (για τους ευρωπαικους κωλ..ους που ανοιξε )

    Οσο για την σεξουαλικοτητα της βασιλισας αυτο απλα ειναι ενα μελανο σημειο της Ελληνικης ιστοριας ..

    Να δειτε που θα βγει στη φορα καποια στιγμη οτι ο αμερικανο-καραγκιοζης θα την επεσε και στη ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ,την Ελισαβετ , ξερετε , το σχεδον γυναικομορφο πλασμα που βρισκεται εδω και απειρα χρονια-μονο ο μητσοτακης θα θυμαται απο ποτε- στον βρεττανικο θρονο...


    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) Η "πατσαβούρα" προσφερε στην ΕΟΝ του Μεταξά πολλά, πράγμα που της αναγνωρίζει στο ημερολόγιό του. Στον Συμμοριτοπόλεμο, πέταγε αεροπλάνο και πήγαινε εφόδια στον ελληνικό στρατό.

    2) Αν κατάλαβα καλά, τον .. κολλητό σου πηδούσε;

    3) Ποια ήταν ακριβώς αυτή η προσφορά του Παύλου στην Πατρίδα; Εγώ δεν ξέρω τίποτε ιδιαίτερο να έχει κάνει.

    Οι υπόλοιπες μαλακίες που γράφεις είναι και ακατανόητες και αδιάφορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.