Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΜΟΝΗ ΣΤΗ ΧΙΟ... ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ...

Με την πιο σύγχρονη μέθοδο διαρρήξεων προσπάθησαν άγνωστοι να εισβάλλουν στη Νέα Μονή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από την καλόγρια και τον Α...


Με την πιο σύγχρονη μέθοδο διαρρήξεων προσπάθησαν άγνωστοι να εισβάλλουν στη Νέα Μονή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από την καλόγρια και τον Αρχιμανδρίτη Διονύσιο που κατοικοεδρεύουν εντός του ιστορικού Μοναστηριού.

Έτσι άγνωστοι τα ξημερώματα του Σαββάτου, μπαίνοντας μέσα στον προαύλιο χώρο του Μοναστηριού χρησιμοποίησαν μονωτικό αφρό στους 5 συναγερμούς προκειμένου να απομονώσουν τον ήχο της σειρήνας.

Οι επίδοξοι διαρρήκτες σύμφωνα με την ασφάλεια δεν ήθελαν να πραγματοποιήσουν τη διάρρηξη εκείνη την ώρα αλλά να προετοιμάσουν το έδαφος προκειμένου να αρπάξουν τα ιστορικά κειμήλια της μονής.

Ο μονωτικός αφρός έγινε σήμερα το πρωί αντιληπτός από τον ιερέα του ναού ο οποίος ειδοποίησε άμεσα την Ασφάλεια Χίου που έσπευσε στο σημείο προκειμένου να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.

Τα πρώτα στοιχεία πάντως είναι ενθαρρυντικά αφού οι έρευνες έδειξαν ότι τα συγκεκριμένα αποτυπώματα είναι γνωστά και έτσι σύντομα αναμένονται νέες εξελίξεις στο θέμα.

Πηγή: Politischios.gr / Παντελής Φύκαρης

--------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.