Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ... ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ...!!!

enikos.gr._ Δεκάδες καταγγελίες έχει δεχθεί τις τελευταίες ημέρες το enikos.gr από αναγνώστες σχετικά με τη μη λειτουργία του μεταφραστικού...


enikos.gr._ Δεκάδες καταγγελίες έχει δεχθεί τις τελευταίες ημέρες το enikos.gr από αναγνώστες σχετικά με τη μη λειτουργία του μεταφραστικού τμήματος του υπουργείου Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα, οι αναγνώστες μας καταγγέλλουν ότι το μεταφραστικό τμήμα του ΥΠΕΞ εδώ και περίπου δέκα ημέρες δεν λειτουργεί, ενώ η μόνη απάντηση που παίρνουν από τους αρμοδίους είναι ότι «δεν υπάρχει προσωπικό» και ότι «δεν γνωρίζουν πότε θα λυθεί το πρόβλημα».

Οι καταγγέλλοντες διαμαρτύρονται διότι υπάρχουν συγκεκριμένες προθεσμίες προκειμένου να καταθέσουν έγγραφα και αιτήσεις που απαιτούν μετάφραση, ενώ παράλληλα έχουν και «τα χέρια δεμένα» καθώς οι μόνες μεταφράσεις που θεωρούνται επίσημες είναι αυτές που φέρουν τη σφραγίδα του υπουργείου.

Επιπλέον, όπως επισημαίνουν, σήμερα οι υπάλληλοι του υπουργείου δεν σηκώνουν ούτε τα τηλέφωνα…

3 σχόλια

  1. εμενα με εβαλαν και πληρωσα παραπανω για γρηγορη μεταφραση και ακομα περιμένω μετα απο 10 μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΉΓΑ ΣΉΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΜΙΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΗΛ. ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΓΩ ΚΑΙ 5 ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΙΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΌΓΩ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήγα να στείλω κάποια πιστοποιητικά για μετάφραση στα Ισπανικά και μου είπαν στις 29/12/2012.Όταν πήγα ήταν 14 του μηνός.Αν θέλει για 4 σελίδες περίπου δύο βδομάδες τι να πω.Στην αρχή νόμιζα πως μου είπαν ψεμματα και γι'αυτό έψαξα στο ιντερνετ, αλλά απ'ότι βλε΄πω είναι και άλλοι που περιμένουν.Αν αλλάξει τίποτα, παρακαλώ δημοσιεύστε το γιατί χρειάζομαι γρήγορα την μετάφραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.