Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ... ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...!!! ΧΑΛΑΡΑ....

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ... Μαθητές, γονείς και καθηγητές ...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ...



Μαθητές, γονείς και καθηγητές του Αλβανικού σχολείο της Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν σήμερα μια πολιτιστική εκδήλωση, όπως χαρακτηρίστηκε, επ 'ευκαιρίας ευκαιρίας της 100ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αλβανών μεταναστών «Μητέρα Τερέζα».

Τα παιδιά των μεταναστών τραγούδησαν και απήγγειλαν πατριωτικά τραγούδια και στίχους. Ερμηνεύοντας στοίχους των Naim Frashëri, De Rada κλπ. ενώ έκαναν αναπαράσταση της ύψωσης της αλβανικής σημαίας από τον Ισμαήλ Κεμάλ στην Αυλώνα, ακολούθησαν τραγούδια και χοροί.

Στην εκδήλωση είχε προσκληθεί και αντιπροσωπεία του Αλβανικού Προξενείου της πόλης και διάφορες ενώσεις της αλβανικής κοινότητας.

Στην "ρατσιστική Ελλάδα", όπως θέλουν να την παρουσιάζουν τα Αλβανικά ΜΜΕ, οι μετανάστες γιορτάζουν την εθνική τους εορτή ΕΛΕΥΘΕΡΑ, την ώρα που οι Βορειοηπειρώτες ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ όταν τιμούν το έπος του '40 και του πεσόντες που πολέμησαν τον ΦΑΣΙΣΜΟ... borioipirotika.blogspot.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ...!!! ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ...!!!

----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.