Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΣΑΜΕ... ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ... 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ...!!!

Οι περίπου 500 μετανάστες, κατά τη διάρκεια του προαυλισμού τους, έβαλαν φωτιά σε στρώματα διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησής τους. ...


Οι περίπου 500 μετανάστες, κατά τη διάρκεια του προαυλισμού τους, έβαλαν φωτιά σε στρώματα διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησής τους.

Τέσσερις ήταν τελικά οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στη διάρκεια συμπλοκής με μετανάστες, στη Σχολή Αστυφυλάκων της Κομοτηνής, ενώ η αστυνομία προχώρησε και σε 50 συλλήψεις μεταναστών.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στη μιάμιση το μεσημέρι, όταν οι μετανάστες που φιλοξενούνται στη Σχολή εξεγέρθηκαν διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησής τους, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στους κοιτώνες και βάζοντας φωτιές σε στρώματα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα σίδερα που ξήλωσαν από τα κρεβάτια, τις πόρτες και τα παράθυρα των κοιτώνων, συνεπλάκησαν με τους αστυνομικούς, οι οποίοι και έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να καταστείλουν την εξέγερση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία και οι μετανάστες έχουν επιστρέψει στους κοιτώνες.

enikos.gr

----------------------------------------

3 σχόλια

  1. ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ; ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥ/ΚΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝΤΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E αναμενομενο ηταν!!! αλλλα κατι αλλο ηθελα να σε ρβτησω Σαββα!! βλεπω τους λαθρο τους αποκαλεις μεταναστες!!! και μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση!!! μπορεις να μου εξηγησεις γιατι δεν τους αποκαλεις λαθρομεταναστες? γιατι μεταναστες τους αποκαλουν οι απλυτοι!!
    ευχαριστω εκ των πρωτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τη 50 ΣΥΛΙΨΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟΧΕ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΓΙΑΝΑ ΥΣΗΧΑΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΗΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ .ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.