Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ STANDARD & POOR'S, ΑΠΟ "Β" ΣΕ "ΒΒ"...

Σε υποβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου σε «Β» από «ΒΒ», προχώρησε αργά το βράδυ ο διεθνής οίκος πιστοληπτικ...


Σε υποβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου σε «Β» από «ΒΒ», προχώρησε αργά το βράδυ ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor’s, επικαλούμενος την αύξηση των εξωτερικών και δημοσιονομικών κινδύνων.

Ο οίκος διατήρησε τη νέα αξιολόγηση υπό καθεστώς παρακολούθησης, με αρνητικές προοπτικές για ενδεχόμενη περαιτέρω υποβάθμιση, σε περίπτωση, που κλιμακωθούν οι εξωτερικές και δημοσιονομικές πιέσεις χρηματοδότησης.

Σύμφωνα με τον S&P, η υποβάθμιση αντανακλά την άποψη του οίκου ότι η πιστοληπτική ικανότητα της Κύπρου έχει επιδεινωθεί από την τελευταία υποβάθμιση στις 2 Αυγούστου, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη διαπραγματευτεί ένα πακέτο στήριξης, ενώ οι εξωτερικοί και δημοσιονομικοί κίνδυνοι έχουν αυξηθεί.

Ο διεθνής οίκος πιστεύει ότι η προεκλογική περίοδος, ενόψει των προεδρικών εκλογών το Φεβρουάριο του 2013, "συνέβαλαν στην πολιτική αδράνεια».

2 σχόλια

  1. τοκογλυγοι,θελουν να βαλουν χερι στα κοιτασματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δημητράκης καταστρόφιας η ζωντανή απόδειξη του τι γίνεται όταν ένας κουμμουνιστής αναλαμβάνει ένα υγειές οικονομικά κράτος και σε 4 χρόνια το στέλνει στο ανάθεμα.
    Στα απομνημονεύματά του θα μας πεί ότι δεν έφταιγε αυτός αλλά η κεντρική επιτροπή που διαχειριζόταν ΟΛΑ τα κρατικά θέματα και ότι αυτός ήταν απλά η υπογραφή.
    δημητράκι να ξέρεις ότι οι υπογραφές που έβαλες δεν σβήνουν και καμμία δικαιολογία σου δεν τις καλύπτει.
    Αυτό που κάνατε στον Κυπριακό Ελληνισμό λέγετε εθνική προδοσία και τιμωρείται με μία τρύπα ανάμεσα στα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.