Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙΔΥΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ... Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...!!!

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ... ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧ...

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ... ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ...



Οκτώβριος 13, 2012.

Άγκυρα.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε για μεταρρύθμιση των Ηνωμένων Εθνών λόγω της αδυναμίας του οργανισμού να διευθετήσει την κρίση στη Συρία, δημοσιεύει το Ρία Νόβοστι.

Μιλώντας ο Ερντογάν στο Παγκόσμιο Φόρουμ στην Κωνσταντινούπολη που είχε ως θέμα τη «Δικαιοσύνη», τόνισε ότι:

«Παρ’ όλες τις προσπάθειες μας, τα Ηνωμένα Έθνη δεν παρεμβαίνουν στο ανθρώπινο δράμα στη Συρία, η κατάσταση στην οποία παραμένει στάσιμη επί 20 μήνες και έχει οδηγήσει στο θάνατο 30.000 ανθρώπους, ενώ περισσότεροι από 250 χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τη χώρα» δήλωσε ο Ερντογάν.

Πρόσθεσε ότι ο σύγχρονος δυτικός κόσμος δεν είναι πλέον το μοναδικό κέντρο του κόσμου.

«Ο κόσμος έχει πλέον καταστεί πολυπολικός και θα συνεχίσει να αλλάζει», ανέφερε ο Τούρκος πολιτικός. .echedoros-a.gr

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ;;; ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ... (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ)






1 σχόλιο

  1. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΑ ΕΦΕΝΤΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ.ΚΑΡΑΜΕΜΕΤΗ; ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΜΟΓΓΟΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΑΤΟΣ Γ..Α ΓΑΤΟΣ ΣΚΟΥΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.